bert hendriksen
  • Man
  • Zevenaar
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Bert hendriksen

  • Lars Rikkers
  • Jeanet van Duijn
  • Danny
  • Marc Scheenen
  • John H. Ike
  • Willem Robben

Discussies van bert hendriksen

digitaal vernietigen vanuit Join/Decos

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Corné Schoutens 5 Sept. 6 Antwoorden

Zoals iedereen weet (of zou moeten weten) moet je niet alleen analoog maar ook digitaal volgens de Archiefwet vernietigen.Wij, de gemeente Zevenaar, gebruiken sinds eind 2015 het zaaksysteem Join van…Doorgaan

bewaartermijn zienswijzen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan Bakker 7 Aug. 9 Antwoorden

Volgens de nieuwe selectielijst 2017 is de bewaartermijn voor zienswijzen nu gezet op bewaren -voorbereiding (waaronder zienswijzen) 20 jaar Status toekennen 9.1.3 Toegekend Bestemmingsplan Bewaren…Doorgaan

AVG en gebruik zaaktype

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Marieke Klomp 15 Jun. 15 Antwoorden

Wij bij de gemeente Zevenaar werken sinds 2015 zaakgericht en gebruiken hiervoor Join van Decos.Voor het aanmaken van zaken gebruiken we de landelijke ZTC lijst.Nu is mijn vraag: vanaf 25 mei gaat de…Doorgaan

ontruiming woningen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Evelien Vermeeren- de Jonge 31 Aug 2017. 2 Antwoorden

Als een woning ontruimd moet worden werd er bij de gemeente Zevenaar in het verleden de inboedel tijdelijk in containers bij de Werf opgeslagen, omdat dit geen wettelijke taak van de gemeente is,…Doorgaan

 

De pagina van bert hendriksen

Recente activiteiten

Corné Schoutens heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Succes Bert. Mocht het niet helemaal duidelijk worden dan hoor ik het wel na 12 oktober "
5 Sept
bert hendriksen heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Hallo Corné bedankt voor je reactie, ja ik had ook al wel gedacht dat er organisaties moesten zijn die hier al ervaring mee hebben. Op 12 oktober heb ik samen met een collega een afspraak staan met 2 medewerkers van de afdeling RID, dit is de…"
5 Sept
Corné Schoutens heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Hoi Bert, Wij gebruiken bij Waterschap De Dommel ook JOIN sinds 2010. Daarvoor (2003-2010) gebruikten wij corsa. Corsa is als appart boek in join geïntegreerd. Het klopt dat je ook digitaal moet vernietigen, immers met…"
5 Sept
Annelies Peters heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Hoi Bert, Met een bulkactie verwijder je zaken uit JOIN maar ze blijven in de database staan. M.a.w. je kan verwijderde zaken herstellen. Dit is dus geen vernietiging.   De gemeente Nederweert, werkt ook met JOIN en sinds vorig jaar…"
24 Aug
bert hendriksen heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Hoi Isac, Bedankt voor je reactie, ik ga dit uittesten en als dit bij ons ook zo simpel werkt ga ik Decos hier zeker op aanspreken"
16 Aug
Isac van Assen heeft gereageerd op discussie digitaal vernietigen vanuit Join/Decos van bert hendriksen
"Dag Bert, Vernietigen in Decos kan vrij eenvoudig. Je draait per zaaktype een overzicht (dat moet dan helaas wel, omdat het veld "Verwijderen na" aan het zaaktype en niet het boek is gebonden). Je selecteert dan uit op alle zaken met het…"
15 Aug
bert hendriksen heeft een discussie geplaatst

digitaal vernietigen vanuit Join/Decos

Zoals iedereen weet (of zou moeten weten) moet je niet alleen analoog maar ook digitaal volgens de Archiefwet vernietigen.Wij, de gemeente Zevenaar, gebruiken sinds eind 2015 het zaaksysteem Join van Decos, hiervoor gebruikten we het DMS Corsa van BCTNu is mijn vraag; zijn er organisaties die al wel digitaal (kunnen) vernietigen?Wat betreft Join zou dit wel kunnen maar dat moet je dan op zaakniveau gaan doen, dit zou betekenen dat je dit per zaak moet doen, dit lijkt mij niet handig en heel…See More
7 Aug
Jan Bakker heeft gereageerd op discussie bewaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Wij gebruiken voor alle zienswijzen een eigen gemaakte zaaktype "zienswijze". Voor de afgehandelde zienswijzen geldt Vernietigingsgrondslag 13.1 en de bewaartermijn is 5 jaar; de afgebroken zienswijzen vallen onder 13.2 en dan geldt…"
7 Aug
Izaak Becu heeft gereageerd op discussie bewaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Er bestaat een uitgebreide jurisprudentie over. Vooral die van de Raad van State is bepalend."
30 Jul
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie bewaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Is het niet zo dat als je bij bestemmingsplannen geen zienswijze inlevert bij het voorontwerp je ook geen bezwaar kunt instellen bij het uiteindelijk ontwerp?? Ergens staat mij dit bij dat dit uit de Wro komt. In iedergeval gaan de zienswijzen mee…"
28 Jul
Izaak Becu heeft gereageerd op discussie bewaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Als ik mij niet vergis, kan iemand die in de eerste "praatronde" heeft meegedaan - door een zienswijze in te dienen - bij een volgende "praatronde" opnieuw gebruik maken van het recht om een zienswijze over het geheel of een…"
26 Jul
Wim van Loon heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Ik zit wel op de lijn van Stefan en Bert. Het ontwerpplan (met zienswijzen) is bij ons ook een aparte deelzaak die op termijn (20 jaar) wordt vernietigd."
26 Jul
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Hallo Bert, in principe geldt die 20 jaar voor de opschoning ook niet meer. Dat is min of meer losgelaten en overgelaten aan de zorgdrager. Een zienswijze was in het verleden ook te bewaren (oude selectielijst), maar aangezien er tegenwoordig wordt…"
26 Jul
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Ik zou er ook een deelzaak van maken. Het proces bestemmingsplan vaststellen bestaat sowieso uit een aantal stappen, waarvan niet alles bewaard hoeft te blijven. Zo kan je het makkelijker opschonen en houd je de zaak overzichtelijk. Daarnaast is de…"
26 Jul
bert hendriksen heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Wij gebruiken voor het indienen van zienswijzen een apart zaaktype nl Behandelen zienswijzen en leggen een relatie met het betr. onderwerp. Inderdaad een ontwerpbestemmingsplan mag op termijn vernietigd worden en zou je voor de zienswijze dezelfde…"
26 Jul
MGroels heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van bert hendriksen
"Zou je kunnen kiezen om de zienswijze te zien als een (deel)zaak van het type "Geschillen behandelen" (13.1)? Of zou je het ontwerpbestemmingsplan als aparte zaak zien, die niet te bewaren is en waarvan de Zienswijze onderdeel is? In…"
25 Jul

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 5 Januari 2011 om 16.34 zei Marco Klerks...
Ah, een foto! Dat is snel! ;-)
Op 5 Januari 2011 om 16.11 zei Marco Klerks...

Hallo Bert,

 

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

 

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen! Ik wil je wel vragen om nog even een fotootje van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Marco.

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden