Jan-Jaap Fleurke
  • Man
  • Kampen, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Jan-Jaap Fleurke

  • Reem Weda
  • Els van Essen
  • Rudy Kaptein
  • Leon van Oosterom

Discussies van Jan-Jaap Fleurke

Broncode valt onder de Wet open overheid?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan-Jaap Fleurke 10 Aug 2022. 2 Antwoorden

In de motie van lid Dekker-Abdulaziz mbt een wijziging van de Wet digitale…Doorgaan

Blockchain bij bedrijven.

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 9 Nov 2021. 5 Antwoorden

Ik lees net het volgende artikel: ABN Amro:…Doorgaan

Voorgedrukte formulieren en de eisen uit de archiefregeling

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan-Jaap Fleurke 23 Sept 2021. 7 Antwoorden

Na een scanopdracht voor dossiers met buitenlandse brondocumenten en vestigingen buitenland (inclusief verklaringen onder ede) kregen wij de reeks dossiers terug met daarin allerhande…Doorgaan

Artikel 8 Archiefbesluit 1995

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan-Jaap Fleurke 8 Jul 2021. 6 Antwoorden

Hoi,Voor de gemeente Dronten ben ik bezig met het opstellen van een handboek vervanging. Nu zit ik met artikel 8 Archiefbesluit 1995 in mijn maag.Van de gedigitaliseerde archiefbescheiden moet je een…Doorgaan

 

De pagina van Jan-Jaap Fleurke

Recente activiteiten

Jan-Jaap Fleurke heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
6 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn externe nieuwsbrief door ons verzonden van Kirsten van Opijnen
"Goedemorgen Kirsten, Zou je ook niet voor 20.1.1 kunnen kiezen? Want wat staat er allemaal in de nieuwsbrief? Staan er aankondigingen in van nieuwe regelingen of ander "beleidsmatige" mededelingen? Gegroet Jan-Jaap"
23 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie omgaan met vage brieven / verwarde personen van Danny Adams
"Hoi Danny, Wij noemen dat wappie-brieven. :) Wij zien de laatste tijd steeds meer brieven langskomen dat men niet bestuurd wenst te worden. Zie hier op de website van de…"
17 Nov 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie DPIA e-Depot van Wouter Oenema
"Hoi Wouter, Interessant dat je de processen van het e-Depot zelf benoemd (opname ... stellen). Daar gaat het inderdaad ook om zou ik zeggen. Ik twijfelde of je het wellicht over de inhoud van het e-Depot zelf had. Dus de dossiers of zaken…"
31 Okt 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie DPIA e-Depot van Wouter Oenema
"Hoi Wouter, Is jullie ook duidelijk gemaakt waarom er verplicht een DPIA moet komen? Bij het opzetten van een programma van eisen voor een e-Depot waar ik bij betrokken ben is DPIA namelijk helemaal niet genoemd. Ik ben benieuwd want dat zou voor…"
28 Okt 2022
Debby Overvliet heeft een reactie achtergelaten voor Jan-Jaap Fleurke
"Dank je wel Jan-Jaap,  Ik ben relatief nieuw in de wereld van informatiemanagement. Voor mijn werk als marketing en communicatie medewerker van VHIC wil ik me er graag in verdiepen.  Dank voor je welkomstwoord.  vriendelijke…"
22 Aug 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Procestermijnen naar redelijkheid inschatten van Danny Adams
"Hoi Danny, Bij de gemeente Dronten hebben wij een excel-bestand met daarin een opsomming van allerhande termijnen. Misschien heb je hier iets aan. Gegroet Jan-Jaap"
10 Aug 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Broncode valt onder de Wet open overheid? van Jan-Jaap Fleurke
"Hoi Martijn, Ik heb contact gehad met mevrouw Dekker-Abdulaziz en zij gaf aan dat het ging om de software waarmee burgers inloggen bij de overheid. Deze zou opensource moeten zijn. Maar zij zou het nog navragen en komt er na het reces op…"
10 Aug 2022
Martijn Mensen heeft gereageerd op discussie Broncode valt onder de Wet open overheid? van Jan-Jaap Fleurke
"Beetje late reactie maar gaat het hier niet specifiek om open source broncode? Ik kan me niet voorstellen dat er bestuursorganen zijn die bij een leverancier de closed source broncodes gaan opvragen om het daarna te publiceren omdat de Wet Open…"
8 Aug 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Hoi Erik, Ik ben bang dat er maar weinig mogelijk is. In 2021 heeft Centric een whitepaper gepubliceerd mbt hun applicaties. Zie hier: http://www.breednetwerk.nl/xn/detail/2537796:Comment:248983 Zoals te lezen valt was er op dat moment geen…"
21 Jul 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Broncode valt onder de Wet open overheid?

In de motie van lid Dekker-Abdulaziz mbt een wijziging van de Wet digitale overheid staat dat alle overheidsbrondcode onder de Woo valt. Huh? Nu ben ik geen rechtsgeleerde maar ik kan in de wettekst van de Woo niet vinden waar dit zou zijn benoemd. Ik ben namelijk wel benieuwd waar dit toe kan leiden.Onder de Wob viel alleen de informatie die een bestuursorgaan had, wat…See More
7 Jul 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Verantwoording en/of archivering dashboardinformatie van Nadia Favié-Slaar
"Hoi Nadia, Dashboards ken ik als overzichten waarop statussen van bijvoorbeeld zaken getoond worden. In ons zaaksysteem is het de landingspagina waarop je terechtkomt bij het openen. Er staat hoeveel zaken je hebt en of je nog tijd hebt om deze…"
9 Jun 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Handboek vervanging actualiseren van Jean-Luc Rouvroye
6 Jun 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Lijst uitzonderingen vervanging van Gerda Timmers
"Hoi Gerda, Het nieuwe handboek vervanging van mijn gemeente ligt nu ter beoordeling bij de archivaris. Hierin heb ik het volgende opgenomen: Conform artikel 2 van het Archiefbesluit 1995 is het mogelijk dat, onder speciale voorwaarden, documenten…"
6 Apr 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Nieuwe hotspot: vluchtelingen Oekraïne van Yvonne Welings
"Hoi Yvonne, heel hartelijk dank voor je reactie, als ook voor de bijlagen. Bij het opzetten van een hotspotmonitor vind ik bijvoorbeeld het criteria of iets veel aandacht gekregen heeft in de media een bijzonder moeilijke. De media wil nog wel eens…"
10 Mrt 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Nieuwe hotspot: vluchtelingen Oekraïne van Yvonne Welings
"Hoi Yvonne, Ik ben zoekende naar waarom dit een hotspot is. Ja, er is grote reuring in de pers en maatschappij. Maar er is tot op heden nog geen massale directe invloed op de Nederlandse samenleving dan wel cultuur. Bij de oorlog in Sirië zijn…"
9 Mrt 2022

Profielgegevens

About me
Recordmanager bij de gemeente Elburg.
Website
http://janjaap.fleurke.net

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 22 Augustus 2022 om 14.07 zei Debby Overvliet...

Dank je wel Jan-Jaap, 

Ik ben relatief nieuw in de wereld van informatiemanagement. Voor mijn werk als marketing en communicatie medewerker van VHIC wil ik me er graag in verdiepen. 

Dank voor je welkomstwoord. 

vriendelijke groet,

Debby 

Op 19 Oktober 2011 om 16.20 zei Yvonne Welings...
Hallo Jan-Jaap,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.
Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Yvonne Welings
 
 
 

© 2023   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden