Jan-Jaap Fleurke
  • Man
  • Kampen, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Jan-Jaap Fleurke

  • Els van Essen
  • Bert Brons
  • Rudy Kaptein
  • Leon van Oosterom

Discussies van Jan-Jaap Fleurke

WKPB register

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jules Lauwerier 7 Jul. 9 Antwoorden

Goedemiddag,Mijn gemeente heeft onlangs de i-Navigator aangeschaft en wij zijn bezig om deze in te vullen zoals we in Dronten willen gaan werken. Nu kwam er op intranet een bericht langs dat mijn…Doorgaan

Tags: WKPB

Onderhoud platform hosting van Breed.

Started 2 Jan 0 Antwoorden

Vrijdag 3 januari vanaf 's ochtends 7 uur zal er onderhoud plaatsvinden aan het NING platform waarop Breed draait. Hoelang dit onderhoud gaat duren en wat de (tijdelijke) gevolgen voor…Doorgaan

Verzekeringpolissen van monumenten

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Kees-Jan Vermeulen 6 Sept 2019. 4 Antwoorden

Goedemorgen allemaal,Bij de gemeente waar ik werkzaam ben, heb ik net de volgende vraag gesteld aan mijn collega's van Recordbeheer: Zijn de verzekeringspolissen van monumenten te bewaren?In de…Doorgaan

RSI-schema en RSI-fasen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan-Jaap Fleurke 12 Dec 2017. 2 Antwoorden

Goedemiddag BreedNetwerk,In de profielen Record Manager en e Dossier Specialist op de website van SOD staan de begrippenRSI-schema en RSI-fase. Mijn collega's en ik zijn naarstig opzoek naar wat dit…Doorgaan

 

De pagina van Jan-Jaap Fleurke

Recente activiteiten

Jules Lauwerier heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Hoi Jan-Jaap, Het register is niet lastig. Het boek blijft bestaan met alle tekst erin. Het is alleen uitgelezen. De cliffhangers van nog niet afgeronde verhaallijnen worden er niet meer mee vervolgd. Dat gebeurt in het vervolg: bij het Kadaster,…"
7 Jul
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Hoi Jules, Als ik het goed heb dan moeten de gemeenten alle actieve beperkingen in de landelijke voorziening opnemen. Dan zou het register inderdaad een statisch geheel geworden zijn. Ik blijf het lastig vinden de selectielielijst 2012 en 2017…"
6 Jul
Jules Lauwerier heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Het gemeentelijke beperkingenregister gaat inderdaad verdwijnen. Ik ben er niet van overtuigd dat het daardoor meteen vernietigbaar is geworden. De actuele situatie is immers dat de verplichting er nog is. Dat er na de overgangn naar het Kadaster…"
29 Jun
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Dank jullie voor de reacties. Ik had ook al gelezen dat gemeentes verantwoordelijk zijn om de beperkingen inclusief brondocumenten aan het kadaster aan te bieden voor het landelijke register. Mag ik vragen waar je dit aan ontrekt? Het register was…"
29 Jun
Nelleke Stel heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Selectielijst 9.1; Bewaartermijn 1 na de bestaans- of geldigheidsduur van het procesobject. Opvallend hierbij zijn de "WKPB-gegeven", maar ook het "verkeersbesluit". Beide zijn nu vernietigbaar. Zelfs de "onttrekking aan de…"
29 Jun
Wilma Koolen heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Ik stuur een bericht door van onze BAG-beheerder. De WKPB is aangepast per 1 april 2020. Dit houdt in dat per oktober 2020 geen fysieke gewaarmerkte kopieën meer binnenkomen voor het analoge WKPB archief (in oktober worden alle…"
29 Jun
Marjan Dik heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"In de link naar van vng staat roadmap genoemd. Gemeenten moeten registraties aanleveren aan nieuwe register. Daarna moeten de gemeentelijke registraties vernietigd worden. Maw taak voor de gemeenten mbt wkpb vervalt, vandaar dat het niet meer in…"
28 Jun
Marjan Dik heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
"Gemeentelijke register gaat verdwijnen en wordt vervangen door 1 register."
28 Jun
Marjan Dik heeft gereageerd op discussie WKPB register van Jan-Jaap Fleurke
28 Jun
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

WKPB register

Goedemiddag,Mijn gemeente heeft onlangs de i-Navigator aangeschaft en wij zijn bezig om deze in te vullen zoals we in Dronten willen gaan werken. Nu kwam er op intranet een bericht langs dat mijn gemeente het WKPB register in de landelijke voorziening gaat positioneren.Dit triggerde mij om een goed naar het werkproces in i-Navigator en de wet te kijken. De werkprocessen omtrend de WKPB zijn te bewaren en daarbij wordt de link gelegt met de bijlage 4 van de selectielijst. Dit is niet meer…See More
27 Jun
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Ervaringen gevraagd printers Burgerlijke Stand van Yvonne Welings
"Avond, Mijn gemeente doet mee met de GT Print aanbesteding van VNG. Ik lees in het document: Specificatie van de PrestatieGT Print bij eis 27 er wordt verwezen naar de COT-keuring. Dat zit wel goed dan lijkt mij, toch? Groet Jan-Jaap"
24 Apr
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Documenttypen in het model-DSP van SDU/VHIC van Bert Brons
"Goedemiddag Bert, Zou je een voorbeeld kunnen geven wat de verschillen zijn? Het model-dsp ken ik maar nen-2084 ken ik dan weer niet. Gegroet Jan-Jaap"
7 Apr
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Nieuwsbrief van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjan, Je kunt zelf aangeven wat je wilt. Als je naar Instellingen gaat en dan naar E-mail. Zelf heb ik de eerste twee aangevinkt en krijg de nieuwsbrief in mijn mailbox. Ik denk dat het om het tweede vinkje: Een bericht van BREED - over…"
26 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Even nieuwsgierig: waar zijn jullie thuis mee bezig? van Kitty Altena
"Beetje achterstanden bij het handmatig archiveren in het zaaksysteem inhalen en beëindigde cliënten Pwet en WMO handmatig verwerken in het zaaksysteem. Minder leuk eentonig werk maar het moet wel gedaan worden. Een onderzoeks project ligt…"
25 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjen, Alles goed met je? Onlangs is er een blog geweest over kenniskaart voor rijksambtenaren. Zie: http://www.breednetwerk.nl/profiles/blogs/kenniskaart-werken-met-overheidsinformatie Is zoiets misschien ook voor Groningen te maken? Een…"
11 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Zienswijzes n.a.v. een opgesteld plan als losse zaken behandelen van Jeroen Arkesteijn
"Goedemiddag Jeroen, Heb je ook de volgende discussie gelezen?: http://www.breednetwerk.nl/forum/topics/bezwaartermijn-zienswijzen Ik weet niet of de 2020 versie hierin verandering heeft aangebracht. Volgens bevat de lijst nog steeds de…"
10 Mrt

Profielgegevens

About me
Recordbeheerder / Medewerker DIV bij de gemeente Dronten.
Website
http://janjaap.fleurke.net

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 19 Oktober 2011 om 16.20 zei Yvonne Welings...
Hallo Jan-Jaap,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.
Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Yvonne Welings
 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden