Kees-Jan Vermeulen
  • Man
  • Wageningen, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace
  • Blogteksten
  • Discussies (101)
  • Gebeurtenissen
  • Video's

De vrienden van Kees-Jan Vermeulen

  • Nicole Fielmieg
 

De pagina van Kees-Jan Vermeulen

Recente activiteiten

Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn externe nieuwsbrief door ons verzonden van Kirsten van Opijnen
"Als de nieuwsbrief als een aparte zaak gezien kan worden, zou ik kiezen voor 20.1.1 (B)"
3 Feb
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn geschil personeelslid (zogenaamde kabinetsdossiers) van Danny Adams
"ik zou voor 13.1.1 kiezen (V 7 jaar)"
5 Jan
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn leerplicht van Eelco Lelieveld
"Hallo Eelco, zodra een Leerplichtambtenaar een boete uitschrijft doet hij/zij dat als BOA's en valt de zaak onder de Wpg. Elke leerplichtambtenaar moet als zodanig zijn aangewezen en daarmee als BOA zijn aangewezen, anders kan hij/zij geen…"
13 Sept 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn leerplicht van Eelco Lelieveld
"Hallo Eelco, goeie vraag, waar ik nog niet een heel goed antwoord op heb. De termijn van 19 jaar verwijst naar de geboortedatum van de leerling/student. Als iemand een boete krijgt op de leeftijd van 15 jaar, dan wordt die boete eigenlijk te kort…"
30 Aug 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verschillen tussen bewaartermijnen van Johan Boomsma
"een paar dingen: 1. je kan altijd een nieuw proces waarderen met de huidige selectielijst door gebruik te maken van de generieke resultaten 2. of die bewaartermijn dan wenselijk is, is een tweede. Stel dat het generieke termijn 10 jaar is, maar je…"
16 Aug 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verschillen tussen bewaartermijnen van Johan Boomsma
"Voordeel van deze selectielijst zijn de generieke resultaten. In theorie kunnen we altijd een proces/zaaktype van een bewaartermijn voorzien op basis van die resultaten. Dat is ook wat we doen. Daar wijken we alleen vanaf als we daar goede redenen…"
15 Aug 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Omgevingswet zaaktypen & i-navigator van Milan Bor
"de nieuwe omgevingswet heeft het niet meer over verschillende producten, maar over verschillende activiteiten. We zijn er als redactie nog niet helemaal uit wat we moeten doen met de 'oude' subprocessen gaan doen, die wel product waren en…"
9 Aug 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verschillen tussen bewaartermijnen van Johan Boomsma
"Hallo Marius, bij onduidelijkheid: neem contact op met de helpdesk van de i-Navigator, al zullen afwijkende bewaartermijnen altijd een toelichting hebben in de i-Navigator. Mijn advies is om onze termijnen te volgen: We kiezen uiteraard nooit…"
9 Aug 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verschillen tussen bewaartermijnen van Johan Boomsma
"Als je bedoelt dat er een veld is op het tabblad 'Archivering' met een bewaartermijn en er zijn resultaattypen met vernietigingsgrondslagen, dan zijn de resultaattypen leidend. Het eerste veld is oud en werd in het verleden door een paar…"
7 Jul 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verschillen tussen bewaartermijnen van Johan Boomsma
"Hallo Johan, een paar dingen:  Ten eerste is de selectielijst altijd leidend. Als je denkt dat er in de i-Navigator verkeerde bewaartermijnen zitten, dan kan je dat melden aan de helpdesk van de i-Navigator (helpdesk.dsp@sdu.nl). Daarnaast:…"
6 Jul 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Relaties Werkprocessen/archiefbescheiden en informatiesystemen in de I-navigator van Martie Coolen
"Hallo Martie, je kan de vraag ook aan ons sturen (info@vhic.nl). Mijn collega heeft een voerzicht van klanten die ermee bezig zijn/waren. We hebben gemeenten die het zelf doen, maar de meeste klanten zijn bezig om de i-Navigator in te zetten als…"
16 Mei 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn Toepasbare regels Omgevingswet van Marco Klerks
"Ja, klopt: B1870 Omgevingsloket toepasbare regel opstelling / wijziging"
7 Apr 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn Toepasbare regels Omgevingswet van Marco Klerks
"Er is een bijlage F in globaal content raamwerk omgevingswet . Die heeft het over permanent bewaren, al ben ik (en anderen) het daar niet mee eens want toepasbare regels zijn vertalingen van de…"
6 Apr 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Permanente bewaring documenten wet inburgering van Harry Kranenkamp
"Hallo Harry, de selectielijst 1996, (actualisatie 2012) ging er nog van uit dat de inburgeringstaken nog bij de gemeenten lagen (wat nu min of meer weer het geval is) en dus dat de gemeenten de plicht hadden om diploma's en certificaten te…"
28 Mrt 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Vernietigen ondersteuningsverklaringen bij kandidatenlijsten van Bert Brons
"Hallo Bert, een verklaring van instemming is wat anders dan de ondersteuningsverklaring (ik moest ook drie keer lezen voor ik het zag). Er is dus niks veranderd aan de bewaartermijn van een ondersteuningsverklaring."
4 Jan 2022
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijnen kabels en leidingen van Marjolein de Jong
"Hallo Wouter, een instemmingsbesluit gaat over uit te voeren werkzaamheden aan kabels of leidingen die er al liggen. Die kan je dus inderdaad na een jaar vernietigen. De vergunning gaat over het aanleggen en hebben van kabels en leidingen, m.a.w. de…"
30 Nov 2021

Profielgegevens

About me
Adviseur Informatiemanagement en projectmedewerker Archieven VHIC B.V.
Website
http://vhic.nl

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 5 December 2019 om 16.51 zei Loes van Bijsterveld - Romonesco...

Bedankt , ik heb een discussie gemaakt

Op 14 November 2016 om 12.19 zei Yvonne Welings...

Beste Kees-Jan,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2023   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden