Kees-Jan Vermeulen
  • Man
  • Wageningen, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Kees-Jan Vermeulen

Recente activiteiten

Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Model DSP van VHIC in een andere applicatie laten draaien dan in de i-Navigator van Mirjam Eikelboom
"Hallo Olaf, als je deze vraag wilt stellen aan helpdesk.dsp@sdu.nl dan kan ik de vraag binnen VHIC naar een collega doorzetten die jou kan door verwijzen naar een organisatie die Corsa gebruikt i.c.m. de i-Navigator. Daar zijn er een heleboel van.…"
12 Sept
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verzekeringpolissen van monumenten van Jan-Jaap Fleurke
"Hallo Jan-Jaap, als een taxatierapport deel uitmaakt van de polis, dient dat rapport uiteraard net zolang bewaard te worden als de verzekering zelf. Een monument is geen kunst (meestal) en ik denk niet dat ze dat in de selectielijst 2012 zo…"
6 Sept
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Aanpassingen in selectielijst 2017 na actualisatie 2020 en Selecttool van Jeroen Arkesteijn
"Hallo Jeroen, ik kan niks beloven over concrete producten. Ik ga er naar kijken. Overigens staan er natuurlijk al wel een aantal producten genoemd in de toelichting van de selectielijst. In de Selecttool zit achter het knopje 'download'…"
26 Aug
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verzekeringpolissen van monumenten van Jan-Jaap Fleurke
"Ik zou zeggen van niet: in polissen van kunst wordt de kunst ook daadwerkelijk beschreven. Dat is de reden dat ze bewaard dienden te worden (in de selectielijst 2017 valt dit onder de uitzonderingscategorie). Vaak is bij kunst dit een informatiebron…"
26 Aug
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijn meldingen datalekken van Hennie de Vries
"Hallo Hennie, meldingen van datalekken kunnen ook door verwerkers aan de organisatie worden gemeld. Daarmee is het net geheel intern. De datalekken moeten vervolgens door de organisatie worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat interne…"
22 Jul
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijn loonbelastingverklaringen van Gert Valk in de groep Waardering en Selectie
"Hallo Gert, dit maakt onderdeel uit van de aanstelling van een medewerker en valt dus onder V 10 jaar na einde dienstverband. Technische gezien hoeft deze maar 5 jaar na einde dienstverband bewaard te worden als een verplichting die de…"
5 Jul

Profielgegevens

About me
Adviseur Informatiemanagement en projectmedewerker Archieven VHIC B.V.
Website
http://vhic.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 14 November 2016 om 12.19 zei Yvonne Welings...

Beste Kees-Jan,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden