Informatie

Opleidingen

In deze groep kan iedereen opleidingen plaatsen en nieuwe opleidingen aankondigen (adverteren). Ook kunnen (ex-)leerlingen en (ex-)cursisten hier hun ervaringen delen.

Leden: 96
Meest recente activiteit: 20 uur geleden

Discussieforum

Deze groep heeft nog geen discussies.

Prikbord

Opmerking

Je moet lid zijn van Opleidingen om reacties te kunnen toevoegen!

Reactie van Yvonne Welings op dinsdag

Cursus leren preserveren

Tijdens deze introductiecursus zet je de eerste stappen in het duurzaam opslaan, beheren en toegankelijk houden van digitaal erfgoed.

https://lerenpreserveren.nl/

Reactie van Yvonne Welings op maandag

https://goopleidingen.nl/module/data-architectuur-en-datamanagement

Data-architectuur en datamanagement

6-daagse cursus die u kennis, inzicht en vaardigheden geeft om gestructureerd de data binnen uw organisatie optimaal in te zetten ter verbetering van de bedrijfsvoering.

 

Correcte, tijdige en complete data en informatie vormen de slagader voor efficiënte bedrijfsvoering en besluitvorming in iedere organisatie. Met een data-architectuur, inclusief regels, modellen en standaarden, heeft een organisatie een krachtig hulpmiddel om te zorgen dat de gegevens in IT- systemen voldoen aan de opgestelde normen. Hierdoor kan gegevensuitwisseling veel efficiënter en goedkoper plaatsvinden.

Reactie van Yvonne Welings op 2 Januari 2019 op 9.14
Reactie van Dominique Hermans op 3 December 2018 op 13.17

Op 23 januari 2019 start de 8-daagse opleiding tot ‘Records Manager Digitale Informatie’ (RMDI) weer van DO Consultancy & The Information Academy.

In deze opleiding komt naast de basiskennis die elke 'digitale DIV-er' als Records Manager nodig heeft om zijn dagelijkse taken te kunnen uitvoeren, ook diepgaandere actuele content-items aan bod, zoals digitaal documentbeheer, de voorkeursbestandsformaten van het Nationaal Archief, web- en sociale media archivering, AVG, privacy, beveiliging, metadata, TMLO, DUTO, etc.

Voor meer informatie en het aanmelden kun je terecht op http://www.theinformationacademy.nl/opleidingen/8-daagse-opleiding-...

Reactie van Anna Snel op 3 December 2018 op 13.04

De Master Managing Information & Sustainable Change start weer in januari 2019 bij de VUCA Academy in hartje Amsterdam. Je kunt ook een los semester volgen. 16 januari start Discours van het Informatietijdperk en precies een week later, op 23 januari, start Dilemma's in het Informatietijdperk. Meer informatie vind je op http://www.vuca-academy.nl/programmas/

Reactie van Eric Kokke op 3 December 2018 op 12.53

Op 15 januari start er weer een uitvoering van de SOD-I opleiding op locatie Utrecht. 

Via de modules

- Ken je organisatie

- Informatiebeheer

- Klantgericht Communiceren

- Beheren van Informatiesystemen

leg je een prima basis in het vakgebied Informatiebeheer. Meer informatie: https://goopleidingen.nl/module/sod-i

Reactie van Yvonne Welings op 3 December 2018 op 9.29
Reactie van Yvonne Welings op 29 Oktober 2018 op 13.21
Reactie van Yvonne Welings op 24 Oktober 2018 op 10.10

Kwaliteitszorg

3-daagse cursus waarin u leert de kwaliteit van de informatiedienstverlening te beoordelen, bij te sturen en te borgen.

 

Met het toenemende belang van informatie en informatiebeheer neemt ook de noodzaak tot kwaliteitsbewaking toe. De informatie waarmee organisaties werken moet immers van de gewenste kwaliteit zijn. Kwaliteitszorg in de informatiedienstverlening is dus van groot belang.

Resultaat

Na afloop van de cursus kan de deelnemer een start maken met kwaliteitszorg in de informatiedienstverlening binnen de eigen organisatie.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor senior medewerkers in de informatiedienstverlening die verantwoordelijk zijn voor kwaliteit en de borging hiervan...

https://goopleidingen.nl/module/kwaliteitszorg

Reactie van Yvonne Welings op 19 Oktober 2018 op 17.18
 

Leden (96)

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden