Johannes Lijnse
  • Man
  • Rheden, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Johannes Lijnse

Recente activiteiten

Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Blockchain bij bedrijven. van Jan-Jaap Fleurke
"Tja dit is kennelijk hoe beide vakgebieden over elkaar praten wanneer het om de nabije toekomst gaat. Ook zo blijf je samen relevant, in de media.. ;-) Ik ben zelf wel heel nieuwsgierig wanneer we eens een op blockchain techniek gebaseerde…"
15 uur geleden
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Veeg uit de pan! van jack karelse
"Ik lees zijn DIV-opmerking vooral in de volgende context: "Persoonlijk informatiekapitaal kunnen opslaan, en terugvinden en kunnen inzetten wordt één van de grootste opgaven én kansen van mensen en organisaties". Alles…"
12 Okt
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie DIV afdelingen binnen UMC van sebas van hemert
"Hoi Sebas, kan je niet direct verder helpen maar uit interesse eens opgezocht welke club je voor ogen hebt. Best nog een aardig clubje…"
10 Mei
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Gebruik berichtenapps binnen organisaties van Carin Winkelman
"Interessant onderzoek Carin!In mijn rol vanuit Doxis kom ik bij aardig wat overheidsorganisaties 'over de vloer'. Je eerste drie vragen kan ik allen beantwoorden met "Nee" of "Niet dat ik tot nu toe van heb gehoord". Ik…"
25 Mrt
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Whitepaper Centric van Arco Vuik
"Hi Arco, ik heb het stuk inmiddels gelezen. Dank voor de tip. Het biedt mij een prima verzameling aan onderwerpen cq samenvatting van ontwikkelingen uit het verleden en heden (met duiding) waarin ik mij als vakgenoot kan vinden. Denk dat de tekst…"
5 Mrt
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Uitnodiging toelichting start wijziging Archiefbesluit en Archiefregeling van Marieke Klomp
"Hoi Marieke, dank voor deze aankondiging. Nu had ik alvast op de link van "deelnemen" geklikt om te checken of mijn werklaptop de verbinding met Webex zou accepteren (dat lukt gelukkig). Nu zag ik verder in de vergadering, gehost door…"
2 Mrt
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Werkdocument RODIN checklist van Gerben Weenink
"Hoi Gerben, Ik heb geen handboek vervaging van die gemeente in bezit. Waarbij ik denk dat als je ze zou aanschrijven met dit verzoek er vaak wel een mogelijkheid wordt geboden om het in te zien (met inachtneming van AVG). Het zou ook zomaar kunnen…"
26 Feb
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie subsidie in Coronatijd HOTSPOT? van Bert Hendriksen
"Interessante vraag. De eerste vraag die bij mij op komt is "Op welke grond is de subsidie verstrekt?". Is het een NOW, TOZO of andere Corona gerelateerde of niet? Ten behoeve van noodmaatregel, overbrugging etc."
22 Feb
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Werkdocument RODIN checklist van Gerben Weenink
"Interessante en nuttige exercitie. Je bedoeld zoiets? Rodin / KPI checklist"
18 Feb
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Checklist anonimiseren Wep van Yvonne Welings
"Hoi Yvonne dank voor deze informatieve update! Ik heb mij zelf tot op heden nog niet ingelezen in deze (verplichte) voorziening, en krijg daarbij ook het gevoel dat in ieder geval bij de gemeenten waar ik op dit moment over de vloer kom zij nog niet…"
8 Okt 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Veilig werken met papieren dossiers op locatie en thuis van Hendrika Gaasendam-Hoekema
"Heb je iets gehad de reacties gehad Hendrika?"
6 Okt 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Veilig werken met papieren dossiers op locatie en thuis van Hendrika Gaasendam-Hoekema
"Duidelijk. Daar zit hem ook vaak de crux: Wat kan je redelijk vlot in gang zetten op korte termijn met interne samenwerking? Wat zijn de voorzieningen en tot hoever rijkt je beïnvloedingssfeer? Wetende dat het tijdelijk is omdat je misschien…"
25 Sept 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Veilig werken met papieren dossiers op locatie en thuis van Hendrika Gaasendam-Hoekema
"Hoi Marieke, bedoel je met versneld digitaliseren een nieuwe (definitieve) werksituatie creëren? "
25 Sept 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Veilig werken met papieren dossiers op locatie en thuis van Hendrika Gaasendam-Hoekema
"Een bekend dilemma waarbij ik in de oplossingen sfeer mij aansluit bij Leon van Oosterom. Omdat fysiek per (beveiligde) koerier geen doen is ivm logistiek, doorlooptijd en extra kosten meebrengt zal je het binnen de eigen ICT voorzieningen moeten…"
24 Sept 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Grip op ongedeelde informatie / tips en trucs wanted van Patrick froentjes
"Je vraagt zeker naar iets waar elke bedrijf/organisatie (overheid, commercieel en non-profit) uiteindelijk mee te maken krijgt en mee worstelt: hoe organiseren we onze interne informatie centraal? Zodat deze toegankelijk en beheer(s)baar is. Ik denk…"
6 Jul 2020
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Interessante vraag Arjen. Ik denk dat als we op dit platform onszelf een half uurtje druk maken er een flinke berg documentatie op tafel ligt waar je antwoorden en inzichten uit kunt halen. Wat ik tot die tijd zou doen is Googelen op de woorden…"
13 Mrt 2020

Profielgegevens

About me
Informatieadviseur -consultant bij Doxis
Website
http://www.doxis.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 27 Oktober 2016 om 19.40 zei Yvonne Welings...

Beste Johannes,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vr. groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden