Danny Adams
  • Man
  • Amersfoort
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

Discussies van Danny Adams

Updaten Acquisitiebeleid

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Danny Adams gisteren. 2 Antwoorden

Beste vakgenoten,Wij zijn bezig met het updaten van ons acquisitiebeleid. Zijn er gemeenten met een actueel acquisitiebeleid dat ook in lijn is met de huidige digitale ontwikkelingen?Graag zou ik…Doorgaan

bewaartermijn klantcontacten

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Danny Adams 7 uur geleden . 8 Antwoorden

Beste vakgenoten,Wij leggen in ons KCC-systeem alle klantcontacten vast. Is dit bij jullie ook zo? En hoelang bewaren jullie dit soort gegevens? Persoonlijk zou ik denken 1 jaar, maar ik kan dit…Doorgaan

Documenten in zaaktype koninklijke onderscheiding

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 27 Aug. 2 Antwoorden

Beste vakgenoten,Wij hebben een zaaktype voor koninklijke onderscheidingen in ons zaaksysteem. Deze hebben we ingericht op blijvend te bewaren. Bewaren jullie (bij andere gemeenten) alle documenten…Doorgaan

Procestermijnen naar redelijkheid inschatten

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Danny Adams 11 Aug. 4 Antwoorden

Hallo vakgenoten,In theorie moeten alle zaken worden bewaard totdat ze vervallen zijn. Praktisch is dat niet te doen. Vanuit praktisch oogpunt zou het handiger zijn om voor alle werkprocessen zonder…Doorgaan

 

De pagina van Danny Adams

Recente activiteiten

Danny Adams heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Helder uitleg Ilse! Inderdaad ook goed idee om dit in het DSP op te nemen. "
7 uur geleden
Ilse Luijsterburg heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Deze telefonische vragen worden zoals hierboven al staat bij ons beschouwd als 'Informatieverzoek door derde'. Deze worden 1 jaar bewaard. Grondslag is 6.1.3 uit de Selectielijst. Het KCC-systeem bij ons is gekoppeld aan het zaaksysteem.…"
8 uur geleden
Ilse Luijsterburg heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Deze telefonische vragen worden zoals hierboven al staat bij ons beschouwd als 'Informatieverzoek door derde'. Deze worden 1 jaar bewaard. Grondslag is 6.1.3 uit de Selectielijst. Het KCC-systeem bij ons is gekoppeld aan het zaaksysteem.…"
8 uur geleden
Danny Adams heeft gereageerd op discussie Updaten Acquisitiebeleid van Danny Adams
"Ik bedoel inderdaad ook digitale foto's en documenten in het e-depot.  N.B. Ik heb inmiddels op internet ook al wat documentatie kunnen vinden. "
gisteren
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Updaten Acquisitiebeleid van Danny Adams
"Wat bedoel je precies, ook opname van digitale foto's, films en documenten in het e-depot? Waar ik vooral benieuwd naar ben, is het financieringsmodel en de vraag in hoeverre websites het verhaal van een organisatie al vertellen. Websites van…"
Zondag
Danny Adams heeft een discussie geplaatst

Updaten Acquisitiebeleid

Beste vakgenoten,Wij zijn bezig met het updaten van ons acquisitiebeleid. Zijn er gemeenten met een actueel acquisitiebeleid dat ook in lijn is met de huidige digitale ontwikkelingen?Graag zou ik deze van jullie willen ontvangen. Mijn mailadres is: d.adams@amersfoort.nlMet vriendelijke groet,Danny AdamsSee More
Vrijdag
Maria Willems heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Wij hebben inderdaad ook die discussie. Ik had net alle contacten van 1 jaar en ouder verwijderd, toen bleek dat er een power BI-project liep om dashboards te maken o.b.v. de klantcontacten.  Als we een zaak verwijderen uit ons zaaksysteem, dan…"
20 Sept
Danny Adams heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Wij zijn inderdaad tegen dezelfde discussie aangelopen. Bij ons houdt het kcc de contacten per klant ook wat langer om de dienstverlening te kunnen verbeteren. Verder ben ik het eens dat kcc-zaken multi-interpretabel onder welke grondslag we ze…"
16 Sept
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Ligt eraan wat je onder klantencontacten verstaat, welke gegevens je dan precies vastlegt en voor welk doel je de gegevens bewaard en gebruikt. Uit mijn hoofd gezegd hebben wij er een bewaartermijn van 5 jaar aangegeven onder categorie 19.1…"
14 Sept
Maria Willems heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Wij gaan uit van 6.1.3 Informatieverzoek . Als het verder gaat dan dat, dan kom je uit op andere, meer inhoudelijke categorieën. In ons zaaksysteem hebben we contacten gekoppeld aan een zaak, die krijgen de bewaartermijn van de zaak en…"
14 Sept
Kirsten van Opijnen heeft gereageerd op discussie bewaartermijn klantcontacten van Danny Adams
"Ja gevoelsmatig is het 1 jaar. kijkende naar de selectielijst zou ik zeggen: 20 Informeren Het op initiatief van het orgaan samenstellen en verspreiden van informatie over zaken van het orgaan die interne of externe derden aangaan   De…"
13 Sept
Danny Adams heeft een discussie geplaatst

bewaartermijn klantcontacten

Beste vakgenoten,Wij leggen in ons KCC-systeem alle klantcontacten vast. Is dit bij jullie ook zo? En hoelang bewaren jullie dit soort gegevens? Persoonlijk zou ik denken 1 jaar, maar ik kan dit nergens terugvinden. See More
13 Sept
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Documenten in zaaktype koninklijke onderscheiding van Danny Adams
27 Aug
Frank Vennik heeft gereageerd op discussie Documenten in zaaktype koninklijke onderscheiding van Danny Adams
"Hoi Danny, In Velsen vernietigen wij de politie- en justitiële stukken die deel uit maken van een aanvraag voor een koninklijke onderscheiding na 8 weken. Hiervoor hebben wij een doorlopende machtiging ontvangen. Overige documenten in het…"
26 Aug
Danny Adams heeft een discussie geplaatst

Documenten in zaaktype koninklijke onderscheiding

Beste vakgenoten,Wij hebben een zaaktype voor koninklijke onderscheidingen in ons zaaksysteem. Deze hebben we ingericht op blijvend te bewaren. Bewaren jullie (bij andere gemeenten) alle documenten blijvend in een zaakdossier of worden bepaalde documenten, zoals voorstelformulieren, justitiële en politiedocumenten vernietigd? Wij voegen ze nu toe aan een zaak, maar ik begreep dat deze documenten i.h.k.v. overbrenging op een gegeven eerder vernietigd moeten worden. Alvast bedankt!See More
26 Aug
Danny Adams heeft gereageerd op discussie Nieuwe bewaartermijn; Koninklijke Onderscheidingen van Yvonne Welings
"Zijn het alleen de justitiële en politiegegevens die worden vernietigd? Worden voorstelformulieren en adviesdocumenten wel bewaard en uiteindelijk overgebracht? "
22 Aug

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 10 September 2018 om 10.17 zei Yvonne Welings...

Beste Danny,

Welkom op Breed.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007 ! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, privacy en security, data en archivering (nieuw), kwaliteitsgroep informatie management, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data.

Een keer per maand ontvang je onze nieuwsbrief. Oudere nieuwsbrieven vind je hier.

Met vriendelijke groet,

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2022   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden