Rens
  • Man
  • Amsterdam
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Rens

Recente activiteiten

Rens heeft gereageerd op discussie Zaaktype zienswijzen ingediend door burgers/bedrijven van Conny van der Laan
"Het behandelen van een zienswijze is m.i. geen op zichzelf staand proces, maar hoort altijd bij het proces waarin het voorgenomen besluit is genomen waarop de zienswijze betrekking heeft. Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld een vergunningsproces…"
17 Jul
Rens heeft gereageerd op discussie Hoeveel lagen in je DMS?? van Mirjam Eikelboom
"Afhankelijk van hoe je het DMS hebt gepositioneerd (als backend onder een zaaksysteem of als frontend voor handmatige invoer), zou je ook nog met subdossiers kunnen werken. Bijvoorbeeld bij omvangrijke projectdossiers kan een subordening de…"
13 Jul
Rens heeft gereageerd op discussie Verzendadministratie, hoe ziet die er uit? van Mark Hoogland
"Yvonne, ik bedoel juist dat de rechter geen harde criteria ter beschikking heeft om op te toetsen. Waren die criteria er wel geweest, dan zou het voor organisaties eenvoudiger zijn om te bepalen waar je precies rekening mee moet houden bij de…"
3 Jul
Rens heeft gereageerd op discussie Verzendadministratie, hoe ziet die er uit? van Mark Hoogland
"Bij mijn weten zijn er geen harde criteria waar een verzendadministratie aan moet doen. Het gaat er in elk geval om dat de juiste gegevens worden vastgelegd in combinatie met een procesbeschrijving waarmee je voldoende aannemelijk kunt maken dat…"
29 Jun
Rens heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
13 Apr
Rens heeft gereageerd op discussie Wat is voor jullie DE reden geweest om zaakgericht te gaan werken? van Jildou van der Bles
"Zaakgerichte dossiervorming is absoluut een hele nuttige best practice, maar ik heb wel wat twijfels bij de toekomstvastheid. In toenemende mate zien we een beweging van zaakgericht werken naar ketengericht werken. Die ketens zijn vaak…"
13 Apr
Rens heeft gereageerd op discussie Datamigratie van Bert Brons
"De kwaliteit is mede afhankelijk van hoe het datamodel in de oude applicatie is ingericht. Soms is die dusdanig complex, dat van de opvolgende leverancier redelijkerwijs niet kan worden verwacht dat alle data op een goede, interpreteerbare manier…"
13 Apr
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Rens
"Beste Rens, Welkom op BREED. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet,…"
5 Apr
Rens is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
5 Apr

Profielgegevens

About me
Adviseur Informatiebeheer, Gemeente Amsterdam

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 5 April 2017 om 17.24 zei Yvonne Welings...

Beste Rens,

Welkom op BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2017   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden