Olga Govers
 • Vrouw
 • Haarlem, Noord-Holland
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Olga Govers

 • Kitty Altena
 • Irene Chr. Blasczyk
 • Michel van Wijk
 • Arco Vuik
 • Willem Dings
 • Mathe' van der Velden
 • Brigitta Arkema
 • Jinne Stienstra
 • Antony Fokker

Discussies van Olga Govers

Typefouten in toelichting bij Model Archiefverordening 2017

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 13 Mei. 1 Beantwoorden

Zie de twee woorden in het vet met groot lettertype: 'Verboden' moet zijn 'verbonden' en 'in' moet zijn 'is'.waarop ook de verslaglegging betrekking heeft) en c) een voorstel voor de in het kader van…Doorgaan

 

De pagina van Olga Govers

Recente activiteiten

Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Typefouten in toelichting bij Model Archiefverordening 2017 van Olga Govers
"Fijn dat je ons als vakgenoten hierop attent maakt. Ik heb je blog doorgestuurd aan archief@vng.nl."
13 Mei
Olga Govers heeft een discussie geplaatst

Typefouten in toelichting bij Model Archiefverordening 2017

Zie de twee woorden in het vet met groot lettertype: 'Verboden' moet zijn 'verbonden' en 'in' moet zijn 'is'.waarop ook de verslaglegging betrekking heeft) en c) een voorstel voor de in het kader van de zorgplicht voor de archiefbescheiden te treffen maatregelen, zo nodig voorzien van een kostenraming. Als er op te lossen knelpunten zijn, zal het onder c bedoelde voorstel neerkomen op een verbeterplan, dat gepaard kan gaan met een plan van aanpak. Als er aan de te treffen maatregelen extra…See More
13 Mei
Kitty Altena heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hi Olga! Ik zie bij je 'oudere' berichten meerdere verzoeken om een kopie van jullie kwaliteitshandboek. Zelf ga ik binnenkort ook starten met het schrijven van een kwaliteitsplan en ik zou, als dat mogelijk is, heel graag jullie handboek…"
17 Okt 2018
Irene Chr. Blasczyk heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Beste Olga, Ook langs deze weg wil ik je van harte bedanken voor de geslaagde bijeenkomst van de Kwaliteitsgroep IM afgelopen donderdag in Bloemendaal! Ik vond de bijdragen en workshops zeer geslaagd en leerrijk! Ook de gesprekken 'in de…"
15 Okt 2018
Irene Chr. Blasczyk heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hoi Olga, Ik was tot begin januari als publieksadviseur verbonden aan het Gelders Archief. Nu ben ik werkloos en dus 'vrije archivaris'. Als je op de badge 'Irene Blasczyk, op zoek naar een nieuwe uitdaging' wilt vermelden, zou…"
28 Sept 2018
Irene Chr. Blasczyk heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hallo Olga, Dank je wel voor je uitnodiging om op dit forum vrienden te worden!Ik hoop met je kennis te maken in Bloemendaal op 11 oktober en kijk uit naar jouw bijdrage over 'De AVG in de praktijk'.  Hartelijke groeten en tot…"
28 Sept 2018
Olga Govers neemt deel aan het evenement van Ankie Overmars

Bijeenkomst "Digitalisering in Estland en nu ons eigen land” in Gemeentehuis Bloemendaal

Oktober 11 2018 hele dag
Op 11 oktober zijn we te gast in Bloemendaal . Dan staan de  thema’s  Estland, hotspots en AVG centraal. Het programma staat op de website. (Klik op cirkel rechts). Aanmelden door in te loggen op Breed en te klikken op bijwonen.  Ben je voor de eerste keer dan graag je emailadres doorgeven aan Ankie Overmars a.overmars@tele2.nl (secretaris Kwaliteitsgroep IM). Je krijgt dan een uitnodiging.See More
25 Sept 2018
Hannie den Boer heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hi Olga, Ook wij zijn bezig met het handboek kwaliteitssysteem div in Oud-Beijerland ten gunste van onze nieuwe gemeente Hoeksche Waard per 01-01-2019. Graag zou ik ook een kopie van jullie handboek willen ontvangen als dat mogelijk is. mvg Hannie…"
10 Aug 2018
Olga Govers heeft gereageerd op evenement van “Pre-depot naar E-depot” van Ankie Overmars
"Ik neem graag deel aan presentatie 2."
11 Mei 2018
Olga Govers neemt deel aan het evenement van Ankie Overmars

van “Pre-depot naar E-depot” in Hilversum

Juni 28 2018 hele dag
Op 28 juni zijn we te gast in Hilversum bij Xillio. Dan staat het e-depot centraal.Het max. aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Het programma en de deelnemerslijst staan op de website. (Klik op cirkel rechts).Ben je voor de eerste keer dan graag je emailadres doorgeven aan Ankie Overmars a.overmars@tele2.nl (secretaris Kwaliteitsgroep IM). Je krijgt dan een uitnodiging.See More
11 Mei 2018
Olga Govers neemt deel aan het evenement van Ankie Overmars

Digitale transformatie van Zuid-Holland naar Litouwen en terug in Provincie Zuid Holland

Maart 8 2018 hele dag
Op 8 maart 2018 staan de digitalisering en de gevolgen die dat heeft voor mens  en organisatie centraal. Het startpunt is een visie op informatievoorziening en een bijpassend kwaliteitssystem. We maken een vergelijking tussen de digitalisering in  Estland en die bij de PZH. Wat kunnen we leren van de verschillen? Voor medewerkers zijn de veranderingen groot. Wat verandert er aan rollen, taken en competenties?Het volledige programma is te vinden op onze website …See More
14 Dec 2017
Willem Dings heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Dag Olga, in de GO-cursus Kwaliteitszorg bracht docent Foeke Wijnia het kwaliteitssysteem van jou en je collega (team GOLD) onder de aandacht. Ik ben heel benieuwd in hoeverre dit systeem bruikbaar is voor onze gemeente Apeldoorn. Kun je mij hiervan…"
7 Dec 2017
Addy Boll heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hoi Olga, ik ben erg nieuwsgierig geworden door jullie presentatie gisteren bij de Kwaliteitsgroep! Zouden jullie ook een kopie naar addy.boll@boekel.nl willen sturen? Met vriendelijke groet, Addy Boll Gemeente Boekel"
17 Nov 2017
Jeanet van Duijn heeft een reactie achtergelaten voor Olga Govers
"Hoi Olga, Ik heb begrepen dat jullie al een kwaliteitssysteem hebben ingevoerd. Is het mogelijk om een kopie van dat 'handboek' te ontvangen? Met vr. gr. Jeanet van Duijn aj.vanduijn@noordwijk.nl"
18 Sept 2017

Prikbord (10 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 17 Oktober 2018 om 8.28 zei Kitty Altena...

Hi Olga!

Ik zie bij je 'oudere' berichten meerdere verzoeken om een kopie van jullie kwaliteitshandboek. Zelf ga ik binnenkort ook starten met het schrijven van een kwaliteitsplan en ik zou, als dat mogelijk is, heel graag jullie handboek ook eens door willen lezen. Zou ik deze van je mogen? Hoor het graag!

Op 15 Oktober 2018 om 11.47 zei Irene Chr. Blasczyk...

Beste Olga,

Ook langs deze weg wil ik je van harte bedanken voor de geslaagde bijeenkomst van de Kwaliteitsgroep IM afgelopen donderdag in Bloemendaal!

Ik vond de bijdragen en workshops zeer geslaagd en leerrijk! Ook de gesprekken 'in de wandelgangen' waren interessant.

Hartelijke groeten,

Irene

Op 28 September 2018 om 14.55 zei Irene Chr. Blasczyk...

Hoi Olga,

Ik was tot begin januari als publieksadviseur verbonden aan het Gelders Archief. Nu ben ik werkloos en dus 'vrije archivaris'. Als je op de badge 'Irene Blasczyk, op zoek naar een nieuwe uitdaging' wilt vermelden, zou ik dat geweldig vinden! Omdat ik het belangrijk vind, om contact met het veld te houden, bezoek ik kennisbijeenkomsten zoals de 'De klant is koning' in Amersfoort, de Archiefdagen, 'De digitale kooi' en nu dus ook de bijeenkomst van de Kwaliteitsgroep IM. Omdat ik slechts de voorbereidingen voor de AVG in het archiefwezen in mijn organisatie heb meegemaakt, lees en hoor ik met veel interesse over de consequenties van de AVG in de praktijk.

Badge ze en goed weekend, Olga,

Irene

Op 28 September 2018 om 13.59 zei Irene Chr. Blasczyk...

Hallo Olga,

Dank je wel voor je uitnodiging om op dit forum vrienden te worden!
Ik hoop met je kennis te maken in Bloemendaal op 11 oktober en kijk uit naar jouw bijdrage over 'De AVG in de praktijk'. 

Hartelijke groeten en tot ziens,

Irene

Op 10 Augustus 2018 om 15.26 zei Hannie den Boer...

Hi Olga,

Ook wij zijn bezig met het handboek kwaliteitssysteem div in Oud-Beijerland ten gunste van onze nieuwe gemeente Hoeksche Waard per 01-01-2019.

Graag zou ik ook een kopie van jullie handboek willen ontvangen als dat mogelijk is.

mvg Hannie den Boer

h.denboer@oud-beijerland.nl

Op 7 December 2017 om 16.01 zei Willem Dings...

Dag Olga, in de GO-cursus Kwaliteitszorg bracht docent Foeke Wijnia het kwaliteitssysteem van jou en je collega (team GOLD) onder de aandacht. Ik ben heel benieuwd in hoeverre dit systeem bruikbaar is voor onze gemeente Apeldoorn. Kun je mij hiervan een kopie toesturen via w.dings@apeldoorn.nl?

Hartelijk dank!

Op 17 November 2017 om 9.47 zei Addy Boll...

Hoi Olga,

ik ben erg nieuwsgierig geworden door jullie presentatie gisteren bij de Kwaliteitsgroep! Zouden jullie ook een kopie naar addy.boll@boekel.nl willen sturen?

Met vriendelijke groet,

Addy Boll

Gemeente Boekel

Op 21 September 2017 om 13.59 zei Dennis Werndlij...

Hoi Olga,

Ik las met interesse het stuk over hoe ver gemeentes al zijn met hun kwaliteitssysteem. Ik ben erg benieuwd naar jullie blauwdruk. Zou je deze willen delen? Ik zou het erg waarderen! dennis.werndlij@lansingerland.nl

Op 18 September 2017 om 19.41 zei Jeanet van Duijn...

Hoi Olga,

Ik heb begrepen dat jullie al een kwaliteitssysteem hebben ingevoerd. Is het mogelijk om een kopie van dat 'handboek' te ontvangen?

Met vr. gr. Jeanet van Duijn

aj.vanduijn@noordwijk.nl

Op 1 Oktober 2014 om 17.49 zei Mathe' van der Velden...

Per 23/9 is het vervangingsbesluit getekend te gemeente Molenwaard; neem maar contact op met Renata van Gangelen (functie “Documentmanager/proces-regisseur”), Gemeente Molenwaard, tel. 0184-805000.

 

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden