Nadia Favié-Slaar
  • Vrouw
  • Tüddern, Duitsland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Nadia Favié-Slaar

  • Jack Schuemie
  • Peter Diebels

Discussies van Nadia Favié-Slaar

Archiveren van vragen ondernemersloket

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Nadia Favié-Slaar 5 Jun 2020. 2 Antwoorden

Weet iemand of de vragen van het ondernemersloket van de gemeente gearchiveerd moeten worden? Ik heb het dan puur over de vragen, ongeacht of er een actie (of een zaak) verder uitrolt.En onder welk…Doorgaan

Tags: ondernemerscontact, ondernemersloket

Wat is de verhouding tussen vernietigingsplicht en Wbp?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van jack karelse 4 Okt 2016. 6 Antwoorden

Ik kom de laatste tijd steeds meer zaken in de praktijk tegen waarvan de wetten elkaar tegenspreken. Zo postte ik onlangs…Doorgaan

Onteigeningswet staat boven Archiefwet: let op bij vervanging archiefbescheiden

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Nadia Favié-Slaar 15 Sept 2016. 5 Antwoorden

collega's,Bij mijn vorige werkgever (WS Peel en Maasvallei, per 1 september ben ik begonnen bij Gemeente Sittard-Geleen) kwam ik in gesprek met de grondverwervers in het kader van vervanging…Doorgaan

Tags: grondverwerven, omgevingswet, onteigeningsprocedure, RWS, vervanging

Zaakgericht werken: is nee ook een optie?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van jack karelse 10 Feb 2016. 15 Antwoorden

Zijn er ook overheidsorganisaties die, om uiteenlopende redenen, NIET overstappen naar zaakgericht werken?Doorgaan

Tags: zgw, zaakgericht-werken

 

De pagina van Nadia Favié-Slaar

Recente activiteiten

Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op discussie Vervanging en bankgarantie van Anneke Talens- Smit in de groep Vervanging
"Volgens mij spelen hier twee zaken: 1 digital born (dus digitaal ontvangen en een digitaal origineel hebben) --> dat valt sowiso buiten vervanging 2 originele papieren die je wel kunt scannen om een onderdeel in je proces te laten zijn, maar waar…"
7 Dec 2020
Nadia Favié-Slaar heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
3 Aug 2020
Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op discussie Op weg naar informatiespecialist 3.0 van Vera Korte
"In navolging van Jeannette over 'wij willen iedereen meekrijgen in dit traject'. Heb ook het besef dat er ruimte moet zijn dat niet iedereen mee kán. Van 'medewerker registratie naar informatiespecialist' kan een wereld…"
3 Aug 2020
Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op discussie Archiveren van vragen ondernemersloket van Nadia Favié-Slaar
"Hoi Kees-Jan, hartelijk dank voor je snelle reactie!"
5 Jun 2020
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Archiveren van vragen ondernemersloket van Nadia Favié-Slaar
"Hallo Nadia, dit zijn gewoon vragen die worden gesteld aan de gemeente en kan je zien als verzoeken om informatie. Daarvoor verwijst de selectielijst naar resultaat 6.1.3 (V 1 jaar). Uiteraard kan je bijzondere vragen uitzonderen van vernietiging."
5 Jun 2020
Nadia Favié-Slaar heeft een discussie geplaatst

Archiveren van vragen ondernemersloket

Weet iemand of de vragen van het ondernemersloket van de gemeente gearchiveerd moeten worden? Ik heb het dan puur over de vragen, ongeacht of er een actie (of een zaak) verder uitrolt.En onder welk onderdeel van de selectielijst valt dit dan?Alvast hartelijk dank.See More
4 Jun 2020
Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op discussie Coronavirus, gevolgen voor de dagelijkse werkzaamheden van Yvonne Welings
"Het is een hele verandering van de ene op de andere dag inderdaad. We hebben als gemeente fysieke verantwoording. Maar er wordt nu meer dan ooit digitaal thuisgewerkt. Dat brengt weer andere uitdagingen met zich mee. Zoals het maken van afspraken…"
19 Mrt 2020
Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op blogbijdrage Stand van zaken Open Utrecht van Yvonne Welings
"Is het mogelijk met iemand van dit project in contact te komen? Ben nl. op zoek naar de competenties voor een projectleider implementatie WOO. En bv of gekozen is voor een interne of externe projectleider. En bij intern, van welk…"
4 Mrt 2020
Nadia Favié-Slaar heeft gereageerd op blogbijdrage Is bewaren vastgesteld bestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl voldoende? van Hennie de Vries
"Blijkbaar is er nog een leverancier op dit gebied: Tercera. Volgens hun website: Tercera maakt het u makkelijk en biedt met Tercera-Archief de volgende functionaliteit aan: het creëren van een zip-bestand per planversie die voldoet aan de…"
18 Sept 2019

Profielgegevens

About me
Ik houd me met diverse trajecten rondom informatievoorziening en archivering bezig. Thema's: digitale duurzaamheid, opstellen Handboek Vervanging en implementatie, Omgevingswet en archivering, pragmatische oplossingen omtrent digitaal archiveren, enz..
In 2020 heb ik samen met een collega de Dag van het Archief georganiseerd om bewustwording m.b.t. archivering en digitale duurzaamheid onder de aandacht te brengen.
Website
http://nl.linkedin.com/in/nadiafavie

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 11 Juli 2011 om 14.09 zei Yvonne Welings...

Hallo Nadia,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.

 

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden