Nicole Fielmieg
  • Vrouw
  • Nijmegen, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Nicole Fielmieg

Profielgegevens

About me
Graag werk ik samen met (interne) klanten aan het optimaliseren van de uitvoering van taken. Mijn streven; dat het uiteindelijke resultaat de behoeften van alle partijen vervult en realistisch is.
Nadenken over efficiënt en effectief werken en dit concreet maken vind ik relevant om als cycli uit te voeren over de taken die mij zijn toebedeeld. Veelal hanteer ik NOLAN of de PDCA methodieken, deze zijn eenvoudig en snel inzetbaar en gericht op verbetering. Iets wat in mijn ogen altijd mogelijk is, maar niet altijd noodzakelijk is.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 29 Oktober 2012 om 9.25 zei Yvonne Welings...

Hallo Nicole,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 

 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden