Kees-Jan Vermeulen
  • Man
  • Wageningen, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Kees-Jan Vermeulen

Recente activiteiten

Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Kleine toevoeging: in de Selectielijst houden we 10 jaar aan, omdat zo'n subsidieprogramma soms 3 jaar wordt verlengd. Zie ook de toelichting bij resultaat 23.1.1"
13 Feb
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Hallo Arjan, elke ESF-subsidie behoort bij een subsidieprogramma. Momenteel zitten we in het programma 2014-2020. Die 7 jaar betekent dat je 7 jaar bovenop 2020 moet tellen. Het maakt dan niet uit of de subsidie in 2014 of in 2019 is verstrekt. Het…"
13 Feb
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn medische dossiers van 15 naar 20 jaar? van Bea Heesakkers
"Hallo Bea,  Ja, die is aangenomen. Onder Burgerlijk Wetboek 7 artikel 454 is de termijn voor medische dossiers, de BOPZ (nu WvGGZ en WZD) en de jeugdwet naar 20 jaar gegaan (de WMO valt hier niet onder) Dit is gebeurd onder de Wijzigingswet…"
24 Jan
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Stappenplan opschoning medisch archief van Raymond Juliana
"Hallo Raymond, ik ben geen expert in ziekenhuizen, al ben ik wel degene die de nieuwe selectielijst voor UMC's heeft gemaakt. De enige bewaartermijn die in Nederlandse wetgeving staat is V 20 jaar na laatste behandeling of overlijden of…"
20 Jan
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Stappenplan opschoning medisch archief van Raymond Juliana
"Hallo Jan-Jaap, ondanks dat de wetgeving dus zegt '20 jaar' willen ze inderdaad dat soort gegevens langer bewaren. Daarvoor hanteren ze 115 jaar na geboorte omdat gegevens over b.v. erfelijke aandoeningen het hele leven lang effect kunnen…"
16 Jan
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Stappenplan opschoning medisch archief van Raymond Juliana
"Hallo Raymond, daar heb ik inderdaad niet echt een stappenplan voor. In Nederland geldt een algemene bewaartermijn van 'V 20 jaar na laatste behandeling of overlijden of zoveel langer als redelijkerwijs uit de zorg van een goed hulpverlener…"
16 Jan
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Stappenplan opschoning medisch archief van Raymond Juliana
"Hallo Raymond, Van wat voor soort organisatie moet dit gebeuren (UMC, ziekenhuis, gemeente,e.d.?) Ik kan je geen stappenplan aanbieden, alleen wat tips."
14 Jan
Loes van Bijsterveld - Romonesco heeft een reactie achtergelaten voor Kees-Jan Vermeulen
"Bedankt , ik heb een discussie gemaakt"
5 Dec 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijnen aanbestedingsdocumenten van Bram van de Ven
"Ik heb er even naar gekeken, maar volgens mij voldoet de huidige selectielijst. Die hanteert een bewaartermijn van 3 jaar voor afgewezen offertes van een europese aanbesteding (16.2.2). Het artikel zegt 'minimaal', maar dat betekent dat…"
5 Dec 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Model DSP van VHIC in een andere applicatie laten draaien dan in de i-Navigator van Mirjam Eikelboom
"Hallo Olaf, als je deze vraag wilt stellen aan helpdesk.dsp@sdu.nl dan kan ik de vraag binnen VHIC naar een collega doorzetten die jou kan door verwijzen naar een organisatie die Corsa gebruikt i.c.m. de i-Navigator. Daar zijn er een heleboel van.…"
12 Sept 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verzekeringpolissen van monumenten van Jan-Jaap Fleurke
"Hallo Jan-Jaap, als een taxatierapport deel uitmaakt van de polis, dient dat rapport uiteraard net zolang bewaard te worden als de verzekering zelf. Een monument is geen kunst (meestal) en ik denk niet dat ze dat in de selectielijst 2012 zo…"
6 Sept 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Aanpassingen in selectielijst 2017 na actualisatie 2020 en Selecttool van Jeroen Arkesteijn
"Hallo Jeroen, ik kan niks beloven over concrete producten. Ik ga er naar kijken. Overigens staan er natuurlijk al wel een aantal producten genoemd in de toelichting van de selectielijst. In de Selecttool zit achter het knopje 'download'…"
26 Aug 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Verzekeringpolissen van monumenten van Jan-Jaap Fleurke
"Ik zou zeggen van niet: in polissen van kunst wordt de kunst ook daadwerkelijk beschreven. Dat is de reden dat ze bewaard dienden te worden (in de selectielijst 2017 valt dit onder de uitzonderingscategorie). Vaak is bij kunst dit een informatiebron…"
26 Aug 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijn meldingen datalekken van Hennie de Vries
"Hallo Hennie, meldingen van datalekken kunnen ook door verwerkers aan de organisatie worden gemeld. Daarmee is het net geheel intern. De datalekken moeten vervolgens door de organisatie worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat interne…"
22 Jul 2019
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie bewaartermijn loonbelastingverklaringen van Gert Valk in de groep Waardering en Selectie
"Hallo Gert, dit maakt onderdeel uit van de aanstelling van een medewerker en valt dus onder V 10 jaar na einde dienstverband. Technische gezien hoeft deze maar 5 jaar na einde dienstverband bewaard te worden als een verplichting die de…"
5 Jul 2019

Profielgegevens

About me
Adviseur Informatiemanagement en projectmedewerker Archieven VHIC B.V.
Website
http://vhic.nl

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 5 December 2019 om 16.51 zei Loes van Bijsterveld - Romonesco...

Bedankt , ik heb een discussie gemaakt

Op 14 November 2016 om 12.19 zei Yvonne Welings...

Beste Kees-Jan,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden