Wouter Verdaas
  • Man
  • Etten-Leur
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Wouter Verdaas

  • Femke Mooijekind
  • Roland van Abel
  • MGroels

Discussies van Wouter Verdaas

Automatische incasso

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Wouter Verdaas 6 Mei. 5 Antwoorden

Hoi allemaal,In de selectielijst van 2017 vielen automatische incasso onder categorie 19.1.1. Deze waren daarmee 7 jaar na afhandeling te vernietigen.In de selectielijst van 2020 vallen deze nu onder…Doorgaan

 

De pagina van Wouter Verdaas

Recente activiteiten

Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Zaaktype vraag stellen van Wouter Verdaas in de groep Zaakgericht Werken
"Jaap, dank voor je reactie. Hier kan ik wat mee."
20 Mei
Jaap de Jonge heeft gereageerd op discussie Zaaktype vraag stellen van Wouter Verdaas in de groep Zaakgericht Werken
"In ons vorige zaaksysteem gebruikte we hiervoor het zaaktype 'klantcontact', nu heet dat zaaktype 'informatieverzoek'. Als iets dan een veel gerichtere zaak blijkt te zijn, waarbij een proces e.d. nodig is, maken we hier een…"
19 Mei
Wouter Verdaas heeft een discussie toegevoegd aan de groep Zaakgericht Werken
Miniatuur

Zaaktype vraag stellen

Hoi,de gemeente waar ik nu werkzaam ben heeft in het verleden het zaaktype 'Vraag stellen' ingericht. Hierin zit natuurlijk veel overlap met Informatieverzoek. Indienen. Nu willen we dit zaaktype 'vraag stellen' uitfaseren.Vragen kunnen gaan over een hulpvraag voor ondersteuning, over een aanleg van een speeltuin, een vraag aan een wethouder over een bepaald onderwerp etc. (Dit onderwerp hoeft geen zaak te hebben in het zaaksysteem) We zijn heel benieuwd hoe jullie vragen over allerlei…See More
19 Mei
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Bewaren en bewaartermijn digitale agenda's van René Lodder in de groep Waardering en Selectie
"Volgens mij staat het iedere gemeente vrij om sleutelfiguren in de organisatie aan te wijzen waarvan de agenda's (en ook de mailbox) blijvend worden bewaard. Dit zou ter goedkeuring aan het SIO voorgelegd dienen te worden. Veel voorkomende…"
19 Mei
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Automatische incasso van Wouter Verdaas
"Allen, bedankt voor jullie reacties. Ik snap de beredenering. Dit levert een hoop werk op. Maar daar is inderdaad niks aan te doen. Nogmaals bedankt!"
6 Mei
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Automatische incasso van Wouter Verdaas
"Als organisatie dien je een automatisch incasso te kunnen overleggen indien de klant betwist of de incasso terecht heeft plaatsgevonden. Vandaar dat we de selectielijst hebben aangepast van 7 jaar na afhandeling naar 7 jaar na vervallen. Dat vraagt…"
6 Mei
Gert Valk heeft gereageerd op discussie Automatische incasso van Wouter Verdaas
"ik ben het met Jules Lauwerier eens: machtigingen moeten worden bewaard tot 7 jaar na vervallen, en dat kan soms best lang zijn. Denk maar aan machtigingen voor afschrijving gemeentelijke belastingen/heffingen, deze kunnen net zo lang doorlopen als…"
4 Mei
Jules Lauwerier heeft gereageerd op discussie Automatische incasso van Wouter Verdaas
"Ik heb me niet in de details van de nieuwe selectielijst verdiept. Is het niet zo bedoeld: machtigingen moeten worden bewaard tot 7 jaar na intrekkring/verlopen en de incasso-opdracht (het innen) zelf vervalt 7 jaar na uitvoering ?"
2 Mei
Bert Brons heeft gereageerd op discussie Automatische incasso van Wouter Verdaas
"Dit lees ik op de site van de consumentenbond: Melding onterechte incasso Via de procedure Melding Onterechte Incasso kun je het bedrag tot 13 maanden nadat het afgeschreven is, laten terugboeken. Jouw bank zal contact opnemen met de bank van…"
1 Mei
Wouter Verdaas heeft een discussie geplaatst

Automatische incasso

Hoi allemaal,In de selectielijst van 2017 vielen automatische incasso onder categorie 19.1.1. Deze waren daarmee 7 jaar na afhandeling te vernietigen.In de selectielijst van 2020 vallen deze nu onder een aparte categorie, namelijk 24.1.3. Hieraan is een termijn verbonden van 7 jaar na vervallen van het procesobject. Begrijp ik het goed dat we alle automatische incasso's tot wederopzegging/intrekking van de incasso moeten bewaren? See More
1 Mei
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie PGAx applicatie lokale persoonsgerichte aanpak vernietigingstermijn dossiers van Rita van Ettikhoven
"Wij hebben PGAx ook aangeschaft en wij hebben gekozen voor categorie 3.1. Bij ons wordt in het systeem, naast de re-integratie van ex-gedetineerden ook de complexe casuistiek verwerkt. Hiervoor worden er plannen van aanpak etc. opgesteld. Wij…"
30 Apr
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Waardengedreven digitaal transformeren bij de provincie Noord-Brabant, archivering ? van Yvonne Welings
"Gelukkig zie ik in mijn eigen organisatie langzaam wel wat verbeteringen optreden! Dat is zeker positief! Maar je moet mensen blijven wijzen op archiveringsvraagstukken en hoe belangrijk dit is. Het is een kwestie van blijven herhalen! Ondanks…"
28 Feb
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Waardengedreven digitaal transformeren bij de provincie Noord-Brabant, archivering ? van Yvonne Welings
"Story of my working life.... Zijn er uberhaupt organisaties waar dit bewustzijn over de volle breedte wel is geland?"
28 Feb
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Vervanging via diverse wegen van jack karelse in de groep Vervanging
"Dit vraagstuk zou je idealiter wel willen ondervangen in je handboek vervanging. Maar is dat praktisch gezien mogelijk? We kunnen wel allerlei eisen stellen aan de gebruiker voor het scannen op de multifunctionals, maar dan hebben we geen…"
15 Okt 2019
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie automatisch archiveren van Irmgard Gijsen
"@ Bert Hendriksen: mag ik hieruit opmaken dat jullie er voor gekozen hebben om (zaak)dossiers te blijven opschonen? In de selectielijst 2017 is de opschoningsplicht namelijk vervallen."
24 Jul 2019
Wouter Verdaas heeft gereageerd op discussie Videotulen /archivering raadsinformatie van Piet van Meijeren
"Hoi Hans, Dank voor je aanbod, maar dat is op dit moment nog niet nodig. Ik houd je aanbod voor in de toekomst in gedachten!"
3 Jul 2019

Profielgegevens

About me
Procesbeheerder Recordmanagement bij de gemeente Tilburg
Website
http://nl.linkedin.com/in/wouterverdaas

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 4 Maart 2015 om 10.06 zei MGroels...

Kik'em! Gelijk aangemeld voor allerlei groepen - goed bezig! :)

Op 25 Februari 2015 om 13.09 zei Yvonne Welings...
Beste Wouter,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de 3D's, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vr. groet,

Redactie BREED
 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden