Jan-Jaap Fleurke
 • Man
 • Kampen, Overijssel
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace
 • Blogteksten
 • Discussies (121)
 • Gebeurtenissen
 • Video's

De vrienden van Jan-Jaap Fleurke

 • Reem Weda
 • Els van Essen
 • Rudy Kaptein
 • Leon van Oosterom

Discussies van Jan-Jaap Fleurke

Petitie behoud diplomaeis archiefwet

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 8 Jan. 4 Antwoorden

Het verdwijnen van de diplomaeis in de huidige versie van de nieuwe Archiefwet doet nogal wat stof opwaaien in Nederland.Er is onlangs een petitie gestart: …Doorgaan

Bericht van Bert Kampinga

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Johannes Lijnse 14 Nov 2023. 2 Antwoorden

Vanochtend stond er kort een bericht op Breed van Bert Kampinga. Bert en gaf aan zich af te melden van Breed. Met het verwijderen van zijn profiel is ook het bericht van Bert helaas verwijderd. Bert…Doorgaan

Is zorgdragerschap te mandateren?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 13 Okt 2023. 4 Antwoorden

Ik ben bezig met het opstellen van een verklaring van migratie. In het voorbeeld wat ik krijg van mijn archiefinspecteur staat dat deze ondertekend moet worden door het college van B&W. Een…Doorgaan

Bewaartermijn videobeelden boa's.

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 7 Aug 2023. 5 Antwoorden

Tegenwoordig zijn er steeds meer gemeente waarvan hun boa's uitgerust zijn met bodycams. Als ik dan kijk naar de diverse protocollen wordt er telkens uitgegaan van een (maximale) bewaartermijn van 28…Doorgaan

 

De pagina van Jan-Jaap Fleurke

Recente activiteiten

Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuwe lijst goedgekeurde printers voor akten van de burgerlijke stand van Yvonne Welings
"Ik kwam deze site tegen m.b.t. de keuringen van de printers. https://nebest-cot.nl/printerkeuringen/"
23 Apr
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Voorschriften overbrenging analoge archieven naar archiefbewaarplaatsen, deel ze van Yvonne Welings
"De gemeente Elburg is deelnemer aan het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe. Vanuit het SNWV krijgen wij veel adviezen en richtlijnen. Waaronder ook over het overbrengen van analoge maar ook digitale…"
23 Apr
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Portefeuilleoverleggen van Kirsten van Opijnen
"Hoi Kirsten, Als ik het goed heb worden er in de poho's geen besluiten genomen. Daarom zou ik kiezen voor 19.1.9. De besproken zaken komen als het goed is terug in het reguliere besluitvormingstraject. Gegroet Jan-Jaap"
15 Mrt
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Petitie behoud diplomaeis archiefwet van Jan-Jaap Fleurke
"Eens Gert dat er opleidingseisen moeten zijn. Ik geef wat achtergrondinformatie vanuit de informatie die ik er over heb ontvangen. OC en W wilde van de rol af om opleidingen te certificeren voor de diploma-eis. We hebben het dan niet over SOD of de…"
8 Jan
Gert Valk heeft gereageerd op discussie Petitie behoud diplomaeis archiefwet van Jan-Jaap Fleurke
"Persoonlijk vind ik wel dat de eis tot het hebben van een diploma op archiefgebied (bijv. SOD-I, SOD-II , VVA) wel aantoont dat de persoon een bepaalde kennis en niveau heeft, maar inderdaad de ervaring die iemand bezit is ook belangrijk. Om die…"
4 Jan
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Petitie behoud diplomaeis archiefwet van Jan-Jaap Fleurke
"Wat ik onduidelijk vind, welke opleiding en welk diploma? Reinwardt is gestopt, er was een tijd een een HBO opleiding ook gestopt, alleen de weg Charles Jeurgens is open. "
27 Dec 2023
Rens heeft gereageerd op discussie Petitie behoud diplomaeis archiefwet van Jan-Jaap Fleurke
"Dit kwam op KIA ook al voorbij. Ik zeg: niet ondertekenen en verwijs ter onderbouwing gemakshalve naar de argumentatie van mij en anderen onder dit bericht: Teken de petitie: "breng de opleidingseis terug in de Archiefwet" ·…"
27 Dec 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Petitie behoud diplomaeis archiefwet

Het verdwijnen van de diplomaeis in de huidige versie van de nieuwe Archiefwet doet nogal wat stof opwaaien in Nederland.Er is onlangs een petitie gestart: https://petities.nl/petitions/breng-de-opleidingseis-terug-in-de-archiefwet?locale=nlZelf heb ik de petitie (nog) niet getekend. Ik ben van mening dat het hebben van een diploma alleen niet de gehele lading dekt. Ja, het geeft aan dat een…See More
27 Dec 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Brondocumenten eerste inschrijving BPR van John Derickx
"Hoi John, Ik zou toch echt 110 jaar na verwerking in het register aanhouden. Immers geeft bijlage 6 van de Regeling BRP het volgende aan: Bescheiden gebruikt voor de eerste inschrijving van betrokkene in de basisregistratie personen, voor zover…"
30 Nov 2023
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Bericht van Bert Kampinga van Jan-Jaap Fleurke
"Gaan met het verwijderen van een profiel ook alle bijdragen in het forum verloren? #dtv"
14 Nov 2023
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Bericht van Bert Kampinga van Jan-Jaap Fleurke
"Mooie reden toch om je af te melden, nieuw tijdperk. "
9 Nov 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Bericht van Bert Kampinga

Vanochtend stond er kort een bericht op Breed van Bert Kampinga. Bert en gaf aan zich af te melden van Breed. Met het verwijderen van zijn profiel is ook het bericht van Bert helaas verwijderd. Bert vroeg mij om toch melding te maken van de reden van zijn uitschrijving:Bert Kampinga is met pensioen!See More
8 Nov 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Soevereine burgers, is dit een hotspot? van Yvonne Welings
"Yvonne, vanochtend nog met mijn collega's besproken. ;) Wij kregen een stempas retour van een souvereine burger. Volgens de kieswet zou dit na 3 maanden vernietigbaar zijn. Of kan het inderdaad een hotspot zijn. Maar onder welk criteria zou dit…"
7 Nov 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie LTC Andes van Wouter Verdaas
"Hoi Wouter, Als ik in de gemma softwarecatalogus kijk dan hebben 18 gemeenten LTC als "documentregistratie" in huis. Je moet inloggen om precies te achterhalen welke gemeenten dit zijn. Op de pagina waarop de applicatiefuncties benoemd…"
2 Nov 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie knelpunt: nog geen koppeling Rx.Mission en JOIN zaaksysteem van Lydia Knijf
"Hoi Lydia, Heb je ook RPA overwogen? Inzet van een digitale medewerker kan wellicht de informatie van het ene systeem overzetten naar het andere. Blijf je nog wel achter met het vernietigenvraagstuk. Gegroet Jan-Jaap"
27 Okt 2023
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Is zorgdragerschap te mandateren? van Jan-Jaap Fleurke
13 Okt 2023

Profielgegevens

About me
Recordmanager bij de gemeente Elburg.
Website
http://janjaap.fleurke.net

Prikbord (2 commentaren)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 22 Augustus 2022 om 14.07 zei Debby Overvliet...

Dank je wel Jan-Jaap, 

Ik ben relatief nieuw in de wereld van informatiemanagement. Voor mijn werk als marketing en communicatie medewerker van VHIC wil ik me er graag in verdiepen. 

Dank voor je welkomstwoord. 

vriendelijke groet,

Debby 

Op 19 Oktober 2011 om 16.20 zei Yvonne Welings...
Hallo Jan-Jaap,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.
Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Yvonne Welings
 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden