Jan-Jaap Fleurke
  • Man
  • Kampen, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Jan-Jaap Fleurke

  • Els van Essen
  • Bert Brons
  • Rudy Kaptein
  • Leon van Oosterom

Discussies van Jan-Jaap Fleurke

Onderhoud platform hosting van Breed.

Started 2 Jan 0 Antwoorden

Vrijdag 3 januari vanaf 's ochtends 7 uur zal er onderhoud plaatsvinden aan het NING platform waarop Breed draait. Hoelang dit onderhoud gaat duren en wat de (tijdelijke) gevolgen voor…Doorgaan

Verzekeringpolissen van monumenten

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Kees-Jan Vermeulen 6 Sept 2019. 4 Antwoorden

Goedemorgen allemaal,Bij de gemeente waar ik werkzaam ben, heb ik net de volgende vraag gesteld aan mijn collega's van Recordbeheer: Zijn de verzekeringspolissen van monumenten te bewaren?In de…Doorgaan

RSI-schema en RSI-fasen

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jan-Jaap Fleurke 12 Dec 2017. 2 Antwoorden

Goedemiddag BreedNetwerk,In de profielen Record Manager en e Dossier Specialist op de website van SOD staan de begrippenRSI-schema en RSI-fase. Mijn collega's en ik zijn naarstig opzoek naar wat dit…Doorgaan

 

De pagina van Jan-Jaap Fleurke

Recente activiteiten

Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Documenttypen in het model-DSP van SDU/VHIC van Bert Brons
"Goedemiddag Bert, Zou je een voorbeeld kunnen geven wat de verschillen zijn? Het model-dsp ken ik maar nen-2084 ken ik dan weer niet. Gegroet Jan-Jaap"
20 uur geleden
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Nieuwsbrief van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjan, Je kunt zelf aangeven wat je wilt. Als je naar Instellingen gaat en dan naar E-mail. Zelf heb ik de eerste twee aangevinkt en krijg de nieuwsbrief in mijn mailbox. Ik denk dat het om het tweede vinkje: Een bericht van BREED - over…"
26 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Even nieuwsgierig: waar zijn jullie thuis mee bezig? van Kitty Altena
"Beetje achterstanden bij het handmatig archiveren in het zaaksysteem inhalen en beëindigde cliënten Pwet en WMO handmatig verwerken in het zaaksysteem. Minder leuk eentonig werk maar het moet wel gedaan worden. Een onderzoeks project ligt…"
25 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjen, Alles goed met je? Onlangs is er een blog geweest over kenniskaart voor rijksambtenaren. Zie: http://www.breednetwerk.nl/profiles/blogs/kenniskaart-werken-met-overheidsinformatie Is zoiets misschien ook voor Groningen te maken? Een…"
11 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Zienswijzes n.a.v. een opgesteld plan als losse zaken behandelen van Jeroen Arkesteijn
"Goedemiddag Jeroen, Heb je ook de volgende discussie gelezen?: http://www.breednetwerk.nl/forum/topics/bezwaartermijn-zienswijzen Ik weet niet of de 2020 versie hierin verandering heeft aangebracht. Volgens bevat de lijst nog steeds de…"
10 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op blogbijdrage Handleiding aanwijzing en registratie sleutelfuncties van Yvonne Welings
"De link is nu al dood? Misschien hebben ze ook wel een handleiding voor het correct preserveren van linkjes op webpagina's. Volgens mij is de handleiding op dez link (ook) te…"
5 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie verzameldossier in zaaksysteem van Marc Bonnes
"Nou nee. Een vertegenwoordiger van Decos gaf ooit als antwoord op een vraag van mij: dan is je zoekvraag niet goed. De vraag van mij was over de grote hoeveelheid zaken die als resultaat kreeg bij een zoekvraag. Ik moest dus een specifiekere vraag…"
5 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie verzameldossier in zaaksysteem van Marc Bonnes
"@Bert misschien wel zo praktisch maar niet zaakgericht. Stel dat een enkele indiener van een zienswijze bezwaar maakt en later wellicht bij de Raad van State aanklopt en gelijk krijgt. Hoe ga je dan om met de originele zienswijze? Die zit immers in…"
28 Feb
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie verzameldossier in zaaksysteem van Marc Bonnes
"Avond Marc, Kun je aangeven waarom je precies verzameldossiers maken wilt? Wat is het doel? Wat Bert al aangeeft het zaakgerichtwerken is daar eigenlijk niet voor bedoeld. Groet Jan-Jaap"
27 Feb
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Niet getekende Beleidsstukken van Hennie de Vries
"Ik heb wel eens de besluitenlijst van bijvoorbeeld een b&w-vergadeing aangeleverd als alternatief. Ik vraag mij af wat juridisch leidend is, het getekende besluit of een getekende besluitenlijst. Misschien een leuke vraag voor juridische zaken."
18 Feb
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Waarom maken wij ons druk? van jack karelse
"Nou nou Jack, een beetje kort door de bocht. Stel je eens voor dat wij (lees DIV-ers) er niet meer zouden zijn. Dan zou een hoop informatie niet op de juiste plaats aankomen lijkt mij. Het scenario wat jij geeft laat zien dat als je het niet 100%…"
19 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Stappenplan opschoning medisch archief van Raymond Juliana
"Hoi Raymond, Mooie vraag welke mij aan het denken heeft gezet. Het ziekenhuis waar jij het over hebt valt, even een aanname van mijn kant, niet onder de archiefwet 1995. De lijst van de Uni's en UMC vind ik ook interessant om te lezen. Maar…"
16 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Onderhoud platform hosting van Breed.

Vrijdag 3 januari vanaf 's ochtends 7 uur zal er onderhoud plaatsvinden aan het NING platform waarop Breed draait. Hoelang dit onderhoud gaat duren en wat de (tijdelijke) gevolgen voor www.breednetwerk.nl zijn is niet bekend.Hopelijk duurt het niet lang en zal de website weer snel toegankelijk zijn.Met vriendelijke groet de redactie van BreedSee More
2 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Advies over zaaktype minderjarige vreemdelingen gevraagd van Yvonne Welings
"Goedemiddag Yvonne, Mijn eerste vraag is wat de gemeente precies moet doen? Is het alleen de bekostiging van de pleegzorg of is een amv-er na de 18-de verjaardag een statushouder waarvoor de gemeente huisvesting zoeken moet of heeft de amv-er nog…"
1 Dec 2019
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op blogbijdrage Meld je aan voor de Denktank Toekomstgericht Informatiebeheer! van Layla Hassan
"Avond Layla, Lijkt mij een interessante gebeuren. Maar kun je misschien ook aangeven wat je van de deelnemers verwacht? Je spreekt over dat een denktank uit personen bestaat en later stel je de vraag of het iets is voor “mijn”…"
27 Nov 2019
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie procedure voor vernietiging (selectielijst) van Anouk Piso
"Goedemorgen Anouk, Bij mijn vorige werkgever gebruikte we de volgende werkwijze. Stap 1: uit het DMS wordt een lijst gedraaid met alle te vernietigen dossiers Stap 2: de lijst wordt door DIV doorgelopen en worden mogelijk de eerste aanpassingen…"
22 Nov 2019

Profielgegevens

About me
Recordbeheerder / Medewerker DIV bij de gemeente Dronten.
Website
http://janjaap.fleurke.net

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 19 Oktober 2011 om 16.20 zei Yvonne Welings...
Hallo Jan-Jaap,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.
Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Yvonne Welings
 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden