Jan-Jaap Fleurke
  • Man
  • Kampen, Overijssel
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Jan-Jaap Fleurke

  • Els van Essen
  • Bert Brons
  • Rudy Kaptein
  • Leon van Oosterom

Discussies van Jan-Jaap Fleurke

Hulp bij ontwerpen logo BreedNetwerk

Started 18 Jan 0 Antwoorden

Wie wil ons helpen met het ontwerpen van een logo voor BreedNetwerk. De oproep in deafgelopen nieuwsbrief heeft 1 aanmelding opgeleverd, waarvoor dank. Het zou mooi zijn als ereen nog 1 of 2 leden…Doorgaan

Kiesregister

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Kees-Jan Vermeulen 4 Sept 2020. 1 Beantwoorden

Hallo collega's,Onlangs heb ik een vraag gesteld over het WKBP-register maar nu gaat mijn vraag over het kiesregister. Voor een voor-onderzoek e-Depot moet ik uitzoeken wat er mogelijk digitaal…Doorgaan

WKPB register

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jules Lauwerier 7 Jul 2020. 9 Antwoorden

Goedemiddag,Mijn gemeente heeft onlangs de i-Navigator aangeschaft en wij zijn bezig om deze in te vullen zoals we in Dronten willen gaan werken. Nu kwam er op intranet een bericht langs dat mijn…Doorgaan

Tags: WKPB

Onderhoud platform hosting van Breed.

Started 2 Jan 2020 0 Antwoorden

Vrijdag 3 januari vanaf 's ochtends 7 uur zal er onderhoud plaatsvinden aan het NING platform waarop Breed draait. Hoelang dit onderhoud gaat duren en wat de (tijdelijke) gevolgen voor…Doorgaan

 

De pagina van Jan-Jaap Fleurke

Recente activiteiten

Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie subsidie in Coronatijd HOTSPOT? van Bert Hendriksen
"Hoi Bert, Is de besluitvorming in coronatijd anders dan in als corona er niet zou zijn geweest? Bij mijn organisatie zit ik dat sommige subsidies voor activiteiten wel worden uitbetaald terwijl de activiteit zelf niet doorgegaan is. De activiteit…"
Maandag
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Aandachtspunten informatiebeheer inzake burgerzakenprocessen van Daniella Hartog-Metselaar
"Hoi Daniëlla, Wat ik bij burgerzaken merk is dat zij heel veel fysiek doen. Burgers moeten zich vaak persoonlijk aan de balie melden om formulieren in te vullen en brondocumenten in te leveren. Mijn gemeente is druk bezig met de implementatie…"
27 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie vernietigen metadata van Bert Hendriksen
"Hoi Bert, Voordat je de metadata van voor 1995 wilt gaan opschonen zou ik eerst goed kijken of je alle terug kunt vinden zonder die metadata. Vermoedelijk gaat het hier om al overgebrachte archieven die beschreven zijn in een inventaris. Als deze…"
23 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Hulp bij ontwerpen logo BreedNetwerk

Wie wil ons helpen met het ontwerpen van een logo voor BreedNetwerk. De oproep in deafgelopen nieuwsbrief heeft 1 aanmelding opgeleverd, waarvoor dank. Het zou mooi zijn als ereen nog 1 of 2 leden mee willen helpen aan het ontwerpen van een logo.Gegroet Jan-Jaap-------------------------------  oproep uit de nieuwsbrief --------------------------------Oproep! Achter de schermen wordt gewerkt aan modernisering van de website vanBreedNetwerk. We zijn bezig om onze site op een andere locatie te…See More
18 Jan
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuwe eisen aan buitenlandse bewijstukken van Yvonne Welings
"Goed om te weten. Onlangs nog een discussie gehad over het feit dat Div voor het digitaliseren de nietjes verwijderde. Iets wat volgens Puza niet gewenst is. Wellicht dat nietjes er nu niet meer toe doen. Gegroet Jan-Jaap"
31 Dec 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Vraag: bewaartermijn Back-up van Yvonne Welings
"Back-ups zijn wel een interessant gegeven. Ik kan mij zo bedenken dat AVG-technisch je de back-ups moet verwijderen als ze hun doel verloren hebben. Je zou dan kunnen zeggen dat je een back-up verwijderen moet als je een nieuwe gemaakt hebt. Of als…"
9 Dec 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Gebruik Corsa samen met iBabs van Bart Maarse
"Hoi Bart, Hier bij de gemeente Dronten werken we (nog) met beide programma's. Ik heb een lijntje uitgegooid naar de app-beheerder en zodra ik een fiat krijg om contactgegevens te delen hoor je van mij. Gegroet Jan-Jaap"
13 Nov 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Ervaringen met aanbesteding/implementatie e-depotvoorziening? van Jozef Jan Vonhof
"De discussie drijft wel een beetje af van de oorspronkelijke vraag maar ik doe graag mijn duit in het zakje. @Jozef Jan: het Archivariaat Noord-West Veluwe heeft onlangs een aanbesteding e-Depot…"
13 Nov 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Archivering adviezen en correspondentie onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van Bert Brons
"Hoi Bert, Net keek ik in de i-Navigator en het is daarin een werkproces. Onafhankelijke commissie verslaglegging. Het model-DSP beschouwt het dan wel als een gemeentelijk proces inclusief archivering. Leuk. Groet Jan-Jaap"
10 Nov 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Archivering adviezen en correspondentie onafhankelijke bezwaarschriftencommissie van Bert Brons
"Hoi Bert, Als ik het zou zeggen dan is het de verantwoordelijkheid van de externe onafhankelijke commissie om zelf hun archief te vormen. Als ik mij niet vergis krijgen wij altijd de adviezen van de commissie toegestuurd die wij bij de…"
9 Nov 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Verbeterplan Archiefwet Belastingdienst van Yvonne Welings
"Voor dit alles is het essentieel dat de medewerkers van de Belastingdienst zich – ook gedurende dit proces - bewust zijn van de regels op grond van de AVG, BIO en Archiefwet en dat zij het melden als zij dingen tegen komen die niet conform…"
26 Okt 2020
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Kiesregister van Jan-Jaap Fleurke
"Hallo Jan-Jaap, ik vermoed dat niet klopt inderdaad. Ik heb het op de updatelijst voor de selectielijst gezet. Bij een volgende update gaan we het uitzoeken tot in detail."
4 Sept 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie VNG Selecttool van Bert Hendriksen
"Hoi Bert, Je zult in de software de mogelijkheid moet hebben (of creeëren) om de grondslag voor de vernietiging kwijt te kunnen. In ons zaaksysteem is dat aanwezig en vullen we bij het archiveren een veld in waar we de code uit de…"
3 Sept 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft een discussie geplaatst

Kiesregister

Hallo collega's,Onlangs heb ik een vraag gesteld over het WKBP-register maar nu gaat mijn vraag over het kiesregister. Voor een voor-onderzoek e-Depot moet ik uitzoeken wat er mogelijk digitaal overgedragen moet worden aan het e-Depot.Volgens de selectielijst 2020 is het kiesregister en te bewaren iets. Navraag bij het team Publiekszaken leverde mij het volgende antwoord op:Het kiesregister bevat alle kiesgerechtigden voor een verkiezing. Dit register wordt digitaal aangeleverd aan de producent…See More
26 Aug 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Vernietigingstermijn WMO, PW en jeugd van Linda Louise
"Hoi Linda, Heb je al de selecttool nagelopen op de verschillende bewaartermijnen? Veel verschillende aspecten mbt tot WMO, Jeugd en PW hebben verschillende bewaartermijnen. Voor plannen enzo zit onder 3.1 re-integratie, onder 3.1.4 een plan voor…"
11 Aug 2020
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Hoe is selectie en vernietiging in Khonraad (systeem ter uitvoering van de Wvggz) geregeld? en door wie? van Roos van den Broek
"Hoi Roos, Net kwam ik toevalling onze AVG verwerkersovereenkomst met Khonraad tegen. En daarin staat duidelijk gemeld dat de persoonsgegevens vernietigd kunnen worden. Als dat vanuit de opdrachtgever of vanuit wetgeving moet. En als ik mij niet…"
4 Aug 2020

Profielgegevens

About me
Recordbeheerder / Medewerker DIV bij de gemeente Dronten.
Website
http://janjaap.fleurke.net

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 19 Oktober 2011 om 16.20 zei Yvonne Welings...
Hallo Jan-Jaap,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.
Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Yvonne Welings
 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden