Aanbestedingen in de Document Management sector, kan het beter?

Expertsessie Aanbestedingen in Document Management

DocumentWereld, Document Manager en Elveo b.v. zoeken nog deelnemers van de zijde van aanbesteders om deel te nemen aan de expert-sessie, in beginsel gepland op 13 oktober 2009.

Het uitschrijven van een aanbesteding kost veel tijd en energie van een organisatie. Zo kost ook het inschrijven op een aanbesteding veel tijd en energie van een bedrijf. Het is gebleken dat die tijd en energie niet altijd tot het gewenste resultaat leidt. Aanbestedingen willen nog wel eens mislopen. Soms gaat de uitbesteding direct niet goed en moet er worden bijgestuurd en het komt zelfs steeds vaker voor dat partijen procederen omdat de uitbesteding niet volgens verwachting loopt. Nog veel vaker komt het voor dat beide partijen een andere taal lijken te spreken en is er over en weer vaak totaal geen begrip.

DocumentWereld en Document Manager zijn de twee leidende uitgaven in Nederland op het gebied van documentmanagement. Document Manager publiceert op papier en digitaal, DocumentWereld uitsluitend digitaal. De uitgaven zijn onafhankelijk en ook niet aan elkaar gelieerd. Vanuit de betrokkenheid met het vakgebied hebben wij samen met Elveo b.v. de handen ineen geslagen en ons voorgenomen de komende periode belangrijke zaken uit te spitten. Wij stellen deze zaken aan de orde in onze publicaties en brengen top-experts letterlijk aan tafel.

De experts die uitgenodigd worden komen zowel van de zijde van aanbesteders, aanbieders als belangenorganisaties

De resultaten zijn van belang voor de markt en daarover zullen wij dan weer publiceren. Voor de publiciteit zal worden samengewerkt met Peter Zwetsloot Communicatie als mediapartner en Leon van Oosterom van Elveo b.v. als kennispartner.

Wij verwachten op deze wijze diepgang te brengen en kennis te verspreiden.
De eerste sessie heeft als onderwerp: "aanbesteding van digitaliseringtrajecten".
DocumentWereld en Document Manager willen de aanbesteding van digitaliseringtrajecten onder de loep nemen om beide marktkanten in staat te stellen kennis op te doen van elkaars doelen en handelswijze. Concreet willen we met de marktpartijen op zoek naar verdieping in de volgende issues:
Vraag en aanbod
− bij elkaar brengen van vraag en aanbod
− kennelijke problemen tussen vraag en aanbod uitdiepen: inhoudelijk, procedureel, juridisch, economisch, organisatorisch
− beter begrijpen wat partijen moeten weten om de dienst goed uit te kunnen besteden
− beter begrijpen wat partijen moeten regelen om de dienst goed uit te kunnen besteden
− beter begrijpen wat partijen moeten doen om de uitbesteding te kunnen continueren

Bent u als aanbesteder bereid zitting te nemen in de expertsessie op 13 oktober, dan verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen met ondergetekende.

Leon van Oosterom
Tel. 0631049996
Mail: oosterom@elveo.nl

Weergaven: 99

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden