Stefan van den Deijssel
 • Man
 • s-Hertogenbosch
 • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Stefan van den Deijssel

 • Michelle Kampman
 • Arjan Kloosterboer
 • Marjolein van der Boom
 • Mathe' van derVelden
 • Hilona Wierenga
 • Jack Schuemie
 • Gerry de Vaan - van der Sterren
 • Mariska Heijmans-van Bruggen
 • Yvonne Welings

Discussies van Stefan van den Deijssel

Handelsnamen uit het NHR en zaakgericht werken

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Marc Bonnes 7 Okt 2015. 7 Antwoorden

Kwaliteit, bewaking en verbetering

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Marco Klerks 8 Aug 2013. 6 Antwoorden

invorderingsproces digitaal en zaaksgewijs

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Hans Dekker 8 Apr 2013. 5 Antwoorden

 

De pagina van Stefan van den Deijssel

Recente activiteiten

Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn verwerkingsregister van Hans Pieterse in de groep Waardering en Selectie
"Lijkt mij wel ok. Ik kan niet zo snel een reden bedenken waarom je een vervallen verwerkingsregister wilt bewaren, behalve dan voor historisch inzicht. Misschien dat iemand anders wel een argument kan bedenken om dit blijvend te bewaren? Ik vind het…"
14 Dec 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie auditen van archieffunctionaliteit in bedrijfsapplicaties van johan de visser
"Klopt Wim, bij reeds aanwezige applicaties kan je vaak niet veel. Ik was in mijn reactie uitgegaan van nieuwe applicaties. Bestaande applicaties zijn meestal nogal hopeloos v.w.b. recordmanagement, vaak kan je dan alleen nog maar puinruimen (als het…"
28 Sept 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie auditen van archieffunctionaliteit in bedrijfsapplicaties van johan de visser
"Ik vind dit best een pittig onderwerp. Ik zou voor te bewaren processen sowieso niet voor archivering in een vakapplicatie kiezen om te voorkomen dat je straks veel koppelingen naar het e-depot moet gaan maken. Bij te vernietigen processen speelt…"
28 Sept 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Architectuurplaat voor data: ervaringen gevraagd van Yvonne Welings
"In de gemeente Uden is de registratie van documenten en dossiers/zaken decentraal belegd. De andere taken van het oude DIV zijn overgegaan in een klein groepje medewerkers gegevensmanagement en kwaliteit, die weer onderdeel zijn van het team Beheer…"
21 Aug 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie brainstormen over risico management/ gebruik van risico analyses? van Marjolein van der Boom
"Helemaal met je eens, Yvonne. Ik merk dat er met financiële risico's wel rekening wordt gehouden, er zijn dan 'potjes' om die risico's af te dekken. Ik denk dat de gevolgen van die financiële risico's veel kleiner…"
20 Aug 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie brainstormen over risico management/ gebruik van risico analyses? van Marjolein van der Boom
"Ik ben een aantal jaren geleden bij een presentatie hierover geweest, daar werd naast de werkwijze van de gemeente 's-Hertogenbosch ook de werkwijze van de gemeente Rotterdam behandeld (als ik het me goed herinner). "
13 Aug 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie brainstormen over risico management/ gebruik van risico analyses? van Marjolein van der Boom
"Hoi Marjolein, Ik heb interesse om mee te brainstormen. Bij mijn huidige werk staan we ook op het punt om een risico inventarisatie te gaan starten. Bij mijn vorige werk hebben we dat gedaan. Daarnaast ben ik ook bij een aantal bijeenkomsten geweest…"
13 Aug 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie bezwaartermijn zienswijzen van Bert Hendriksen
"Ik zou er ook een deelzaak van maken. Het proces bestemmingsplan vaststellen bestaat sowieso uit een aantal stappen, waarvan niet alles bewaard hoeft te blijven. Zo kan je het makkelijker opschonen en houd je de zaak overzichtelijk. Daarnaast is de…"
26 Jul 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Is 'nazorg' een apart werkproces? van Yvonne Crombag
"Zo ver ik heb begrepen is nazorg een korte hercontrole waarbij wordt gekeken of de voorziening voldoet. Of dit een nieuwe zaak moet zijn, hangt een beetje af van de omvang en de afspraken die je maakt denk ik. Bij ons bestaat nazorg meestal uit een…"
29 Mei 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie E-Factureren wie is al bekend met het UBL formaat als e-factuur van Leon van Oosterom
"Beste Leon, Bij ons is het binnenkort ook mogelijk om facturen in te dienen via Peppol. Ik heb echter nog geen idee hoe deze facturen vast te leggen in ons archief (we gebruiken Corsa als DMS). Hebben jullie (of anderen) hier al ervaring mee?"
18 Mei 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Verklaring van vernietiging - digitaal van Wim van Loon
"Volgens mij speelt dit probleem voornamelijk met persoonsgebonden zaken, zoals WMO-voorzieningen e.d.. Bij andere zaken zijn persoonsgegevens vaak alleen van belang tijdens de behandeling (bijvoorbeeld omgevingsvergunningen). Door de…"
8 Mei 2018
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie MONITORING DOSSIERS EN PRIVACY van Wim van Loon
"Ik zit in een vergelijkbare situatie. Wij gaan binnenkort een audit-module op ons DMS in gebruik nemen. Hierdoor kunnen we zien wie, wat, wanneer heeft ingezien of gewijzigd. Dit is natuurlijk belangrijk voor sturing op kwaliteit, maar ook voor…"
8 Dec 2017
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Nieuwe Selectielijst Gemeenten verwerkt in ImZTC en RGBZ van Arjan Kloosterboer in de groep Zaakgericht Werken
"Beste Arjan, Ik kwam op pagina 3, laatste alinea de volgende stelling tegen: Daarmee kan voor elk zaaktype (en voor daarop gebaseerde zaken) bepaald worden tot welk procestype het behoort en daarmee ingezoomd worden op de Selectielijst. Volgens…"
17 Aug 2017
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie .JSON van Mirjam Eikelboom
"Ik heb er nog niet veel over gehoord, maar bij het Kennisinstituut Digitale Cultuur vond ik het volgende: http://www.den.nl/standaard/405/JavaScript-Object-Notation Het bestandsformaat zelf heb ik (nog) niet op de lijst voorkeursformaten van het…"
8 Jun 2017
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Nieuwe selectielijst en ZTC van Ellard de Vries
"Ik heb hier vorig jaar (toen ik nog voor de gemeente Waalwijk werkte) de zaaktypecatalogus aangepast. Het implementeren van de nieuwe selectielijst in de ZTC vond ik een heidens karwei. Ik heb een aantal keer overleg gehand met onze…"
13 Apr 2017
Stefan van den Deijssel heeft gereageerd op discussie Ervaringen gebruik UTT in relatie tot Handboek Vervanging van Evelien Vermeeren- de Jonge
"Hebben jullie dan scanners die je niet kan instellen? Je kan dus bijvoorbeeld niet de kleuren of het contrast aanpassen? Het lijkt mij dat als je gaat vervangen, dat er een mogelijkheid moet zijn om de scanner aan te passen. Je wilt toch een zo…"
10 Apr 2017

Profielgegevens

About me
Na ruim 7 jaar gewerkt te hebben bij de gemeente Waalwijk en daar onder meer het digitaal en zaaksgewijs werken te hebben uitgerold, ben ik sinds 1 augustus werkzaam bij de gemeente Uden.
Hier ga ik me bezig houden met het verfijnen van het digitaal en zaaksgewijs werken. Daarnaast ga ik me richten op het opzetten van een kwaliteitshandboek en de implementering daarvan.
Website
http://www.uden.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 10 Juni 2013 om 10.33 zei Charles Frederik Lavell...

Hallo Stefan,

een goed argument om nieuwe medewerkers dan ook een assessment te laten doen. Zelf heb ik vanuit het bedrijfsleven ervaring met assessments. Wij sprongen daar zeer zorgvuldig mee om, vanwege de hoge kosten. Jammer dat jullie voor de functie van Kwaliteitsmedewerker DigiDIV in maart 2013 een andere kandidaat hebben gekozen. Ik had die functie graag bij de gemeente Waalwijk vervuld. Voor de nu openstaande functie ben ik waarschijnlijk te hoog gekwalificeerd. Succes.

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden