Ruud Bekkers
  • Man
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

Discussies van Ruud Bekkers

Selectielijst --> vertaling in iNavigator-->en Vragen reglement van orde

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van L. Filius 15 Apr 2021. 1 Beantwoorden

In de iNavigator staat bij het werkproces Vragen reglement van orde op het tabblad Archivering Bewaartermijn van 1 jaar op basis van de selectielijst 6.1.3.Hier heb ik toch wel bedenkingen bij. Het…Doorgaan

 

De pagina van Ruud Bekkers

Recente activiteiten

Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Archiefcode geldleningen van Johan Boomsma
"Lijkt mij helemaal correct. De iNavigator geeft dezelfde uitslag. Ik heb hier thuis (thuiswerken) niet het "groene boekje" voorhanden. Succes verder."
22 Mrt
L. Filius heeft gereageerd op discussie Selectielijst --> vertaling in iNavigator-->en Vragen reglement van orde van Ruud Bekkers
"Ik vind het van belang om ook deze zaken permanent te bewaren, want het geeft weer hoe de (plaatselijke) politiek in een bepaalde tijdsperiode  (na)denkt over bepaalde onderwerpen. Men kan dan ook later vaststellen dat meningen en…"
15 Apr 2021
Ruud Bekkers heeft een discussie geplaatst

Selectielijst --> vertaling in iNavigator-->en Vragen reglement van orde

In de iNavigator staat bij het werkproces Vragen reglement van orde op het tabblad Archivering Bewaartermijn van 1 jaar op basis van de selectielijst 6.1.3.Hier heb ik toch wel bedenkingen bij. Het betreffen vragen gesteld door een fractie of meerdere fracties in de gemeenteraad over een onderwerp betreffende een aangelegenheid in de gemeente. Om die gelijk te stellen met een informatieverzoek derden lijkt mij vreemd.Hoe kijken anderen hier tegenaan?See More
15 Apr 2021
Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Bewaartermijnen clientendossiers (2) van Yvonne Welings
"Heeft de Selectielijst gemeenten en intergemeentelijke organen 2020 VASTGESTELD STAATSCOURANT 11143, 26 februari 2020 nog invloed op de genoemde termijnen in dit artikel voor de cliëntendossiers vanaf 2020? "
13 Apr 2021
Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Archiveren van websites van Nicole Fielmieg
"De gemeente Maassluis heeft een website van SIM en gebruikt sinds 2012 Capsis Presurf voor het archiveren van de website."
18 Jan 2021
Ruud Bekkers heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
12 Nov 2020
Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Ervaringen met aanbesteding/implementatie e-depotvoorziening? van Jozef Jan Vonhof
"Bedankt voor het delen van het rapport.  Vooral deze passage uit 9.2 schept toch nog hoop of ben ik dan weer te optimistisch? "Tijdens het onderzoek is ook verkend wat vanuit het bredere archiefveld wenselijk is. Ook daar is naarvoren…"
12 Nov 2020
Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Ervaringen met aanbesteding/implementatie e-depotvoorziening? van Jozef Jan Vonhof
"Ik vraag me echt de afgelopen al af waarom elke gemeente weer opnieuw het wiel moet uitvinden om zelf een e-depot voorziening in te richten? Waarom niet een landelijke voorziening waar alle rijks-, provincie- en gemeentelijke instanties op aan…"
12 Nov 2020
Ruud Bekkers heeft gereageerd op discussie Keuze nieuwe raadinformatiesystemen voor gemeenten van Yvonne Welings
"Dit is ook een grote speler en op dit moment de leverancier van het Raadsinformatiesysteem van de gemeente Maassluis: https://notubiz.nl/verslaglegging-archivering/digitale-archivering/"
3 Feb 2020

Profielgegevens

About me
Sinds 1980 werkzaam in het vakgebied en sinds 1989 werkzaam bij de gemeente Maassluis.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 13 December 2012 om 15.05 zei Yvonne Welings...

Hallo Ruud,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je studie mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2022   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden