Arjan Drupsteen
  • Man
  • Roden, Drenthe
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Arjan Drupsteen

  • Roos van den Broek
  • Irma van Stigt-Starreveld
  • Linda Pardon
  • Carolyne Wille
  • Martijn Heringa

Discussies van Arjan Drupsteen

Nieuwsbrief

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 26 Mrt. 2 Antwoorden

Hoi Yvonne,Ik hoor van een collega dat hij vanuit BREED een nieuwsbrief ontvangt. Kan ik mij hier ook voor aanmelden? Groeten van ArjanDoorgaan

Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 13 Mrt. 3 Antwoorden

Beste vakgenoten,Weten jullie of er een basiscursus of cursusmateriaal beschikbaar is voor de eindgebruikers primair proces Informatiebeheer(Archiefbeheer), dus NIET de…Doorgaan

Bewaartermijn ESF subsidies

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Erik Müller 9 Mrt. 6 Antwoorden

Vakgenoten,We steggelen bij de gemeente Groningen al geruime tijd over de bewaartermijnen van ESF subsidies. Vooral over de vraag van de 7 jaar na beëindiging van de subsidieperiode. Betekent dit dan…Doorgaan

Vervangen van brondocumenten Burgerzaken

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 18 Jan. 1 Beantwoorden

Ik ben nieuwsgierig of de brondocumenten van Burgerzaken voor vervanging in aanmerking komen en het papier vernietigbaar is. Volgens de I-navigator is de bewaartermijn 10 jaar voor brondocumenten…Doorgaan

 

De pagina van Arjan Drupsteen

Recente activiteiten

Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Nieuwsbrief van Arjan Drupsteen
"Arjan, ontvang je ook onze andere nieuwsberichten niet zoals vandaag over het DSP en corona? Overigens alle credits voor de nieuwsbrieven voor Jan-Jaap Fleurke, zijn naam leve hoog!!!!"
26 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Nieuwsbrief van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjan, Je kunt zelf aangeven wat je wilt. Als je naar Instellingen gaat en dan naar E-mail. Zelf heb ik de eerste twee aangevinkt en krijg de nieuwsbrief in mijn mailbox. Ik denk dat het om het tweede vinkje: Een bericht van BREED - over…"
26 Mrt
Arjan Drupsteen heeft een discussie geplaatst

Nieuwsbrief

Hoi Yvonne,Ik hoor van een collega dat hij vanuit BREED een nieuwsbrief ontvangt. Kan ik mij hier ook voor aanmelden? Groeten van ArjanSee More
26 Mrt
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Wat m.i. heel handig zou zijn is een wiki. Ik heb begrepen dat er voor de nieuwe selectielijst een wiki in de maka is. Een voorbeeld van een dergelijke wiki is deze, maar ja, hoe houd je die acteel? Wij redactie van BREED hebben/hadden al jaren een…"
13 Mrt
Johannes Lijnse heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Interessante vraag Arjen. Ik denk dat als we op dit platform onszelf een half uurtje druk maken er een flinke berg documentatie op tafel ligt waar je antwoorden en inzichten uit kunt halen. Wat ik tot die tijd zou doen is Googelen op de woorden…"
13 Mrt
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers van Arjan Drupsteen
"Hoi Arjen, Alles goed met je? Onlangs is er een blog geweest over kenniskaart voor rijksambtenaren. Zie: http://www.breednetwerk.nl/profiles/blogs/kenniskaart-werken-met-overheidsinformatie Is zoiets misschien ook voor Groningen te maken? Een…"
11 Mrt
Arjan Drupsteen heeft een discussie geplaatst

Cursus informatiebeheer voor de eindgebruikers

Beste vakgenoten,Weten jullie of er een basiscursus of cursusmateriaal beschikbaar is voor de eindgebruikers primair proces Informatiebeheer(Archiefbeheer), dus NIET de Informatieprofessionals.?Alvast bedankt voor jullie reacties.Arjan DrupsteenGemeente GroningenSee More
11 Mrt
Erik Müller heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Het programma van de ESF-subsidies loopt van 2014-2020. Dat betekent dat de EC in 2021 het programma gaat reviewen en de toegekende subsidies gaat controleren op rechtmatigheid. Volgens mij vervallen dan ook alle subsidies en gaat dan pas de…"
9 Mrt
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Volgens professor Ketelaar via Twitter  is vervanging van de facturen (Archiefwet art. 7) ook mogelijk. "
13 Feb
Gerrit Bril heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Bij de meeste Brusselse structuurfondsprogramma's (ESF en EFRO waaronder ook Interreg) geldt een 10 jaar bewaartermijn vanaf het moment dat het programma (dus niet de individuele subsidie) is afgesloten (definitieve…"
13 Feb
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Kleine toevoeging: in de Selectielijst houden we 10 jaar aan, omdat zo'n subsidieprogramma soms 3 jaar wordt verlengd. Zie ook de toelichting bij resultaat 23.1.1"
13 Feb
Kees-Jan Vermeulen heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Hallo Arjan, elke ESF-subsidie behoort bij een subsidieprogramma. Momenteel zitten we in het programma 2014-2020. Die 7 jaar betekent dat je 7 jaar bovenop 2020 moet tellen. Het maakt dan niet uit of de subsidie in 2014 of in 2019 is verstrekt. Het…"
13 Feb
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn ESF subsidies van Arjan Drupsteen
"Zie dit nieuwsbericht en deze eerdere bijdrage ook over de gemeente Groningen."
13 Feb
Arjan Drupsteen heeft een discussie geplaatst

Bewaartermijn ESF subsidies

Vakgenoten,We steggelen bij de gemeente Groningen al geruime tijd over de bewaartermijnen van ESF subsidies. Vooral over de vraag van de 7 jaar na beëindiging van de subsidieperiode. Betekent dit dan gewoon 7 jaar of komt er dan nog 7 jaar bovenop?  Wie kan met dit vraagstuk helpen?  Alvast bedankt!See More
13 Feb
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Vervangen van brondocumenten Burgerzaken van Arjan Drupsteen
"Over het algemeen wordt afgeraden brondocumenten te vervangen. Inderdaad om wat je noemt, sommige brondocumenten hebben een lange bewaartermijn 110 jaar. Maar wat vooral speelt is authenciteit. Vaak bij bewijzen uit het buitenland is de echtheid van…"
18 Jan
Arjan Drupsteen heeft een discussie geplaatst

Vervangen van brondocumenten Burgerzaken

Ik ben nieuwsgierig of de brondocumenten van Burgerzaken voor vervanging in aanmerking komen en het papier vernietigbaar is. Volgens de I-navigator is de bewaartermijn 10 jaar voor brondocumenten terwijl ik ook bewaartermijnen van 110 jaar tegenkom of geldt dat alleen voor de akten? Wellicht kan de archiefinspectie hier duidelijkheid in verschaffen.See More
18 Jan

Profielgegevens

About me
Informatieprofessional Maandag
Website
http://www.maandag.nl

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 17 December 2011 om 11.43 zei Yvonne Welings...

Hallo Arjan


Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.


Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.


Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!


Groet,

 

Yvonne Welings

 
 
 

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden