Op 13 maart a.s. gaat TOEGANG! in premiere. En daar kunt u bij zijn! Meld u vandaag nog aan via de website!

‘TOEGANG!’ is de 2e documentaire van de SOD en daarmee een vervolg op ‘Alles is Informatie’ uit 2015. Dit keer kijken we naar de invloed van informatie op de (informatie)samenleving en de gevolgen van de steeds verdergaande digitalisering op het kunnen beheren van informatie. Wie is er eigenlijk ‘in control’? En wat betekent dat voor de Nederlandse overheid, bedrijven en de rol van de Informatieprofessional?

Ook deze keer hebben we interessante personen, in de vorm van denkers en doeners, aan de documentaire kunnen verbinden. 

Arjan El Fassed - Directeur Open State Foundation, Brenno de Winter - Internetonderzoeker, Dimitri Tokmetzis - Datajournalist De Correspondent, Esther Keymolen - Technofilosoof & Assistent Professor Universiteit Leiden, Marens Engelhard - Rijksarchivaris, Marleen Stikker - Directeur WAAG Society, Maxim Februari - Filosoof & Schrijver, Michiel Riedijk - Directeur PageFreezer, Wouter Slotboom - Ethisch Hacker, Martijn Aslander - Ontdekker van de netwerk- en informatiesamenleving, Sam Westra- Schaapherder belichten elk de problematiek van TOEGANG! vanuit hun eigen specialisme.

 Bekijk hier alvast een voorproefje of volg de ontwikkelingen rond TOEGANG! via Facebook en LinkedIn.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met de capaciteit van de bioscoopzaal. Leden van KNVI | SOD hebben voorrang. Toegang is gratis, maar je moet je wel aanmelden via bovenstaande link!

Weergaven: 139

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Leuk! Ik ga erheen, ben heel nieuwsgierig geworden.

'de problematiek van TOEGANG!'
Welke problematiek zou dat zijn? Alles is toch overal aanwezig? :-)

Antwoorden op discussie

RSS

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden