Gezocht: kennisdelers voor de KVAN-dagen #KVAN15

De KVAN-dagen commissie is op zoek naar 20 gespreksleiders die nieuwe kennis, een vraag of een stelling bespreken tijdens een tafelgesprek op 8 en 9 juni in Amersfoort.

Wat is een tafelgesprek? Tijdens een tafelgesprek gaan 10 tot 15 geïnteresseerden met elkaar in gesprek over een door de gespreksleider gekozen thema. De aanleiding van het gesprek kan zijn gelegen in de actualiteit, of een specifiek onderzoek of project. Er vinden 10 tafelgesprekken tegelijkertijd plaats. Een tafelgesprek duurt 30 minuten.

Hoe verloopt het tafel gesprek? De gespreksleider neemt 5 minuten de tijd om de aanleiding en het onderwerp uit de doeken te doen, waarna er 25 minuten overblijven om het onderwerp te bespreken. Na afloop schuiven de geïnteresseerden aan bij een volgende tafel; de gespreksleider blijft bij zijn eigen tafel en deelt zijn thema met een nieuwe groep geïnteresseerden.

Wil je tijdens de KVAN-dagen ook een tafelgesprek leiden? Stuur dan vóór 7 april een voorstel naar bureau@kvan.nl en vermeld daarin:
je naam en eventueel de organisatie waarvoor je werkt
in een paar zinnen: de aanleiding, het project, het onderzoek etc.
in een paar zinnen: het onderwerp (kennis, vraag of stelling) dat je wilt bespreken
de dag van je voorkeur (maandag of dinsdag)
NB: Vermeld ‘tafelgesprek’ in de onderwerpsregel van je bericht.

Hoe wordt er geselecteerd? Er zijn 10 plaatsen te vergeven op maandag 8 juni en 10 plaatsen te vergeven op dinsdag 9 juni. We selecteren op een goede verdeling tussen grote en kleine organisaties, geografische spreiding, diversiteit aan onderwerpen en – natuurlijk – op het belang van het onderwerp.

De KVAN-dagen commissie behoudt zich het recht voor voorstellen af te wijzen of te vragen een voorstel aan te passen. De voorstellen worden beoordeeld op de inhoud, de relevantie in relatie tot het thema en de volledigheid. Voorstellen die na 7 april 2015 worden ingediend zullen niet meer in behandeling worden genomen.

Zeg het voort! 

@KVANDAGEN

#KVAN15

Zie ook de website van de KVAN commissie

Weergaven: 263

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Rienk Jonker op 2 April 2015 op 12.14

Er zijn nog plaatsen vrij voor kennisdelers.

Dit is je kans om het thema dat jij interessant vindt in directe interactie met collega's ter tafel te brengen.

Reactie van Leon van Oosterom op 12 Februari 2015 op 13.42

Ik had al een mailtje gestuurd naar Joost van Koutrik, maar als je iemand iets wil laten vertellen over bestandsformaten, dan ben ik daar graag toe bereid.

Reactie van Yvonne Welings op 8 Februari 2015 op 11.40

Rienk, je oproep heeft al tot een aanmelding geleid als het goed is. Peter Diebels, niet de eerste de beste als het over het onderwerp vervanging gaat, gaat zich aanmelden.

Ik denk als je wat meer concreet benoemt wie zich zouden kunnen aanmelden, er meer vakmensen warm gaan lopen voor de KVAN dagen. Een onderwerp waar volgens mij veel belangstelling voor is, is pdf A en het TMLO.

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden