27 september Digitaal Aangifte Overlijden bijeenkomst

Sinds 1 juni is het standaard formulier voor het digitaal aangifte doen van overlijden (Digitaal Aangifte Overlijden) gratis beschikbaar voor gemeenten. Met dit standaard formulier kunnen uitvaartondernemers 24x7 digitaal aangifte doen van overlijden bij de gemeente. Dat scheelt de uitvaartondernemer veel tijd want hij hoeft niet meer voor elke aangifte afzonderlijk naar het gemeenteloket. Door digitaal aangifte doen wordt gemiddeld anderhalf uur per melding bespaard.  

Maar ook voor de gemeenten levert digitaal aangifte van overlijden winst op door uitbreiding van de dienstverlening aan deze specifieke groep ondernemers. Gemeenten kunnen bovendien gratis gebruik maken van het standaard formulier Digitaal Aangifte Overlijden (DAO) en implementatie ervan is eenvoudig geregeld met begeleiding van VNG/KING.

27 september DAO-implementatie bijeenkomst

Wilt u Digitaal Aangifte Overlijden ook aanbieden aan de uitvaartondernemers in uw gemeente? Kom dan naar de bijeenkomst op 27 september in Utrecht. Gemeenten die de overstap willen maken naar Digitale Aangifte Overlijden krijgen toegang tot de online leeromgeving waarin stap voor stap wordt uitgelegd  wat er nodig is om de dienstverlening aan deze specifieke groep ondernemers te optimaliseren.  Vanzelfsprekend helpt VNG/KING u hierbij. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan met het aanmeldformulier en bekijk het programma.
Digitaal Aangifte Overlijden is een pilotproject van de Digitale Agenda 2020.

Weergaven: 185

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden