Website Digitale Overheid/a>/p>

Op 10 november 2020 startte de campagne ‘Goed bewaard’. Dit is een rijksbrede campagne over werken met overheidsinformatie. Centrale boodschap: alle informatie waar je mee werkt is nu en in de toekomst belangrijk voor jezelf, voor collega’s én voor Nederland.

Doel campagne

Het is belangrijk om goed om te gaan met overheidsinformatie. Van nota’s, brieven en e-mails tot appberichten, foto’s en video’s. Alle informatie waar ambtenaren mee werken kan nu en in de toekomst belangrijk zijn. Het doel van de campagne is om medewerkers binnen de overheid hiervan bewust te maken. De campagne roept op om deze informatie op de juiste manier te bewaren.

Campagnewebsite en toolkit

Op de campagnewebsite goedbewaardvoornuenlater.nl vinden professionals binnen de overheid allerlei handige tools die ze kunnen inzetten binnen hun eigen organisatie. Zoals infographics, interviews, praktische tips, een PowerPointpresentatie om het gesprek te starten en een quiz.

Doe mee!

Marjan Hammersma (ministerie OCW) en Marieke van Wallenburg (ministerie BZK) roepen op om aan de slag te gaan met de campagne. Marieke: “Het helpt enorm om samen bezig te zijn met het goed bewaren van overheidsinformatie. Ik wil jullie dan ook allemaal oproepen om dit op de agenda te zetten. Help elkaar en heb het erover. de campagne ‘Goed bewaard’ geeft je allerlei tips, tricks en instrumenten hoe je dat goed kunt doen.  Bekijk het gehele interview

Weergaven: 147

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Marieke Klomp op 12 November 2020 op 20.40

Mooie campagne!

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden