Kirsten van Opijnen
  • Vrouw
  • Rotterdam, Zuid-Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen Twitter

Groepen van Kirsten van Opijnen

 

De pagina van Kirsten van Opijnen

Recente activiteiten

Kirsten van Opijnen is lid geworden van de groep van Ton de Looijer
Miniatuur

Vacatures

Word lid van deze groep om vacatures te plaatsen (ook voor commerciële partijen!) of om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van nieuwe vacatures.See More
29 Aug 2011
Kirsten van Opijnen heeft gereageerd op discussie Decos en PDF/A van Lammerts van Bueren
"Hallo,   Graag wil ik een opmerking maken over het omzetten van PDF naar PDF/A. Hieronder een stukje uit mijn onderzoekje.  Ik hoop dat je er wat aan hebt.   Gr. Kirsten Amsterdamse aanbeveling Het Stadsarchief van Amsterdam…"
29 Aug 2011
Kirsten van Opijnen heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
12 Jul 2011
Kirsten van Opijnen is lid geworden van de groep van Ton de Looijer
Miniatuur

Vervanging

In deze groep kunnen vragen worden gesteld en vindt discussie plaats over digitale vervanging en alles wat hier bij komt kijken.Actueel: In deze groep wordt ook kennis en ervaring uitgewisseld over de Handreiking Vervanging Archiefbescheiden van het programma Archief 2020. De werkgroep is hier zelf ook actief!See More
12 Jul 2011
Marco Klerks heeft een reactie achtergelaten voor Kirsten van Opijnen
"Hallo Kirsten, Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de…"
9 Jul 2011
Kirsten van Opijnen is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
9 Jul 2011

Profielgegevens

About me
Masterstudent Archiefwetenschappen en van juli - okt 2011 project vervanging te vernietigen archiefbescheiden opzetten in Gemeente Amstelveen

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 9 Juli 2011 om 21.30 zei Marco Klerks...
Hallo Kirsten,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,
Marco.
 
 
 

© 2014   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden