Wij zijn benieuwd of er een organisatie is die de iPad gebruikt om digitaal te vergaderen, waarbij de vergaderstukken worden gepresenteerd in een pdf portfolio (AdobePro). Daarnaast is dan van ons uit de vraag of de portfolio tijdens een vergadering ook bewerkt (annotatie) kan worden en welke app gebruikt men daar dan voor? iAnnotate blijkt dit niet te kunnen.

Weergaven: 704

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Hoi Maik,

Probeer eens Goodreader of Office2HD

hallo Maik,

wij hebben dit al bij 3 organisaties ingevoerd. Werkt met Decos als DMS.

gr

Peter

Wij gebruiken in Hardenberg al enkele jaren i-pads voor het papierloos vergaderen van de gemeenteraad. Dit gebruiken we in combinatie met het raadsinformatiesysteem notudoc. Tijdens de vergaderingen is er een medewerker van het secretariaat aanwezig. Tijdens de vergadering kan de secretariaat medewerker notities toevoegen maar ook de agenda volgorde aanpassen. Er wordt hiervoor de notudoc app gebruikt incl. een soort van dropbox. 

Sinds kort hebben wij een koppeling tussen ons zaaksysteem Verseon met notudoc. De agenda plus stukken worden vanuit Verseon rechtstreeks gepubliceerd op Notudoc. Op dit moment worden er nog enkele bewerkingen uitgevoerd in afwachting van de doorontwikkeling van de koppeling en verseon. Doelstelling is om ook in de nabije toekomst deze toepassing te gaan gebruiken voor de college- en manageteamvergaderingen.

Geen persoonlijke ervaring, maar Google is my best friend...

Currently Adobe Reader on iOS does not allow annotations on documents that are part of a Portfolio, though this is something we would consider supporting in a future release.

One way out is to extract the PDFs within the Portfolio (using Adobe Acrobat, for example) and individually editing them in Adobe Reader on iOS.

Bron: http://forums.adobe.com/message/4447819 

Dank voor jullie antwoorden. Helaas is het laatste bericht een beetje een domper. We zullen moeten wachten tot dit werkt binnen Adobe Reader. We willen juist voorkomen dat collegeleden een voor een documenten moeten gaan ophalen en openen.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden