Afscheid van de wereld van DIV en informatie en start nieuwe toekomst in de bergen

Beste leden,

Mijn vrouw en ik gaan beiden stoppen met onze carrières en vertrekken binnenkort naar Oostenrijk om onze droom waar te maken. Wij gaan een gastenverblijf met 5 appartementen runnen waarbij natuurbeleving via alle zintuigen centraal staat voor jong en oud. 

We hopen deze zomer te kunnen starten met een deel van de verhuur, in de tussentijd gaan we de appartementen stuk voor stuk inrichten naar onze wensen. Het is een hele stap, maar je kunt blijven dromen en dan komt er niets van. Afgelopen zomer hebben we 3 maanden lang door Oostenrijk gereisd om de omgeving te verkennen. We hebben nu eindelijk ons plekje gevonden aan de Millstattersee, een groot meer in Karinthië. Volop watersport en bergsporten aanwezig en voor fietsers ook volop mogelijkheden. Zelfs in de winterperiode is het maar 20 minuutjes rijden naar de skipistes. Voor ieder wat wils. Mijn vrouw wil daarnaast ook activiteiten aanbieden aan kinderen met een rugzakje. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan en wil dit graag uitdragen. 

Het betekent ook afscheid nemen van het werk, familie en vrienden. gelukkig beschikken we tegenwoordig over geweldige communicatiemiddelen en kunnen we toch een beetje dichtbij blijven.

Ik wens allen een gezonde en actieve toekomst toe!

Groet

Edward van Unnik

Weergaven: 94

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Wat een bijzondere ontwikkeling Edward, vanuit mijn zijde wil ik jullie alle geluk en gezondheid toewensen. Wel een verandering van de zee naar de bergen. 

Dappere stap. Ik wens jullie heel veel succes!

Antwoorden op discussie

RSS

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden