Werelddag van de Digitale Duurzaamheid 7 november 2019

Elk jaar wordt de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid gevierd door mensen uit de erfgoedsector. Doel van deze dag is om meer bekendheid te geven aan digitale duurzaamheid en met elkaar te kijken wat we bereikt hebben en wat ons nog te doen staat.

werelddag-digitale-duurzaamheid

De ‘World Digital Preservation Day’ is een initiatief van de Digital Preservation Coalition (DPC). Het Netwerk Digitaal Erfgoed coördineert de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid in Nederland. Iedereen die geïnteresseerd is in het bewaren van digitaal erfgoed kan meedoen. De dag moet een inkijk geven in de dagelijkse activiteiten van degenen die bezig zijn of willen zijn met digitale duurzaamheid.

Meedoen?

Wil je in Nederland meedoen aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid? Het Netwerk Digitaal Erfgoed is op zoek naar een Nederlandse erfgoedinstelling die in 2019 het centrale evenement op de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid wil verzorgen.

Ook als je met je organisatie speciale activiteiten rondom het thema digitale duurzaamheid organiseert of op een andere manier aandacht wilt besteden aan de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid, laat het ons dan alvast weten via info@netwerkdigitaalerfgoed.nl.

Programma

Op deze pagina komen in de aanloop van de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid alle activiteiten en deelnemende instellingen overzichtelijk bij elkaar te staan.

Weergaven: 104

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden