Vervolg consultatie GEMMA Gegevenslandschap 4 maart 2020

In vervolg op de consultatie over het GEMMA Gegevenslandschap nodigen wij u van harte uit om deel te nemen in het vervolg daarop: de schriftelijke consultatie rondom het referentie-programma van eisen. Ook nodigen wij u van harte uit voor de bijbehorende informatiesessie op 4 maart van 10 tot 12 uur in Utrecht.

In lijn met de informatiekundige visie Common Ground zetten steeds meer gemeenten de transitie in naar de architectuur van het Gegevenslandschap. Het is van belang om ook leveranciers in staat te stellen mee te groeien in deze transitie. Om hierin te helpen heeft VNG Realisatie een referentie-PvE opgesteld.

Hiervoor is een adoptiecurve opgesteld met ambitieniveaus die stapsgewijs invulling geven aan de functiegebieden van het Gegevenslandschap. Bij ieder ambitieniveau zijn per functiegebied eisen en wensen geformuleerd. Deze eisen en wensen leggen wij ter consultatie aan u voor in de consultatieperiode van 2 t/m 19 maart. De uitkomsten van de consultatie gebruiken wij om het Programma van Eisen verder te verfijnen. Uw inbreng wordt hierin bijzonder gewaardeerd.


Over dit agenda-item

4 maart 2020
10:00 - 12:00 uur
Utrecht

Weergaven: 48

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden