19 maart Studiedag KNVI: De Professional van morgen! "Ben jij er klaar voor?"

De wereld om ons heen verandert snel. Kreten als duurzaamheid, digitalisering, competenties, lerend vermogen en nog veel meer hoor je vandaag de dag overal. Of je het nu over je werk hebt of over je privéleven, we veranderen en we groeien. We leren iedere dag weer bij.

Maar wat betekent dit nu voor jou als professional? En wil je er wat mee doen of laat je het even voor wat het is? In samenwerking met BPUG (www.bpug.nl) en KNVI Regio Noord-Holland hebben we een mooie avond georganiseerd waar 2 sprekers ons meenemen in de veranderende wereld van de Professional van morgen.

Programma: 
17.45 - 18.15 uur inloop en broodjes
18.15 - 19.15 uur sessie Tom Dalderup
19.30 - 20.30 uur sessie Toine Sterk
20.30 - 21.30 uur netwerkborrel


Onze sprekers: Tom Dalderup en Toine Sterk.

Tom Dalderup 
Ontdek je talent als sleutel tot duurzame energie en continuïteit in je werk als professionele kenniswerker!
Tom helpt je in deze sessie door te vertellen over de veranderingen in organisaties en hoe je daarbij je aan kan passen op een wijze die bij jou past. Bewust zijn van en het slim inzetten van je talenten, kennis en vaardigheden maken jou klaar voor de professional van morgen.

Toine Sterk 
"Of het nu gaat over personeel zoeken, strategie bepalen of visie formuleren, de focus op kennis is zo jaren vijftig. Managen gaat nooit over antwoorden, het gaat over het stellen van de juiste vragen."  Als je  verwacht bij de hand te worden genomen door Toine Sterk kom je bedrogen uit. De 59-jarige managementtrainer brengt zijn studenten uit balans zodat ze gedwongen worden hun juiste balans zelf te vinden. Omdat het vinden van je eigen balans het belangrijkste is. “Alles draait om bewustwording. Vergelijk het met een gyroscoop, want mensen zijn eigenlijk gyroscopen: als je zelf optimaal wilt functioneren, moet je in balans zijn en hetzelfde geldt voor je mensen. Zolang je in beweging bent, blijf je in balans. Als je stopt, val je om.  Als je de mensen waarmee je werkt niet af en toe een swing meegeeft en ze daardoor uit balans brengt, dan vergeten ze te zoeken naar evenwicht.”  Als professional moet je blijven zoeken naar je balans, dus moet je jezelf en je mensen in beweging houden. Wat doe jij als professional van morgen?

Inschrijven via deze link


Locatie
Hoofdkantoor UWV ligt op 3 min lopen van station Sloterdijk.
Uitstekend met OV te doen, maar daarnaast ook voldoende parkeerplekken(wel betaald).
Het event vindt plaats op de 23ste etage met uitkijk over Amsterdam en haar haven (!).
Het adres is: La Guardiaweg 94-114 in Amsterdam.

Weergaven: 75

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden