Uitnodiging Ontbijtsessie KBenP voor: Data For Breakfast

Datasets, dashboards en rapportagesHeeft uw organisatie of business unit een overload aan informatieproducten, datasets, dashboards en rapportages die u beter toegankelijk wilt maken voor uw medewerkers? Dan zijn oplossingen, zoals het Dataloket ideaal voor uw organisatie!

Informatie overzichtelijk
KBenP helpt organisaties met de ontwikkeling naar een datagedreven overheid. Zo ontwikkelde KBenP onder meer het Dataloket voor de Provincie Zuid-Holland. De focus van deze oplossing ligt op informatieproducten en datasets. Het Dataloket brengt alle datasets overzichtelijk in beeld in één overzicht. Dit maakt het mogelijk om met één zoekopdracht te zoeken door meerdere informatiesystemen! 
Door gebruik te maken van de faciliteiten van de provincie is het mogelijk om binnen een veilige omgeving te werken aan gezamenlijke datagedreven oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. 


Datagedreven

KBenP organiseert in het kader van dit onderwerp een aantal bijeenkomsten waarbij we aan de hand van deze concrete use cases laten zien hoe organisaties effectief stappen kunnen nemen richting datagedreven bestuurschap. Wilt u meer weten over het Dataloket en het gebruik hiervan? Tijdens een informatiebijeenkomst op ons kantoor in Utrecht, informeren we u graag over de mogelijkheden die het Dataloket biedt voor u als organisatie.

Wanneer? 
Deze kosteloze ontbijtsessie organiseren wij op donderdag 31 oktober in Voorburg en op dinsdag 19 november in Utrecht, en duurt in beide gevallen van 08.30 uur tot ongeveer 11.30 uur. U bent van harte welkom.
 

Aanmelden

Uw aanmelding ontvangen wij graag via deze link: 31 oktober (Voorburg), 19 november (Utrecht).
Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar ernst.schoneveld@kbenp.nl 

Weergaven: 59

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden