In opdracht van de Vereniging Zeeuwse Gemeenten (VZG) en in samenwerking met Archief2020 verzorgen de eSpecialisten een marktverkenning naar beschikbare e-depot voorzieningen. Op 3,4,10 en 11 februari 2016 a.s. zullen 11 leveranciers hun e-Depot demonstreren en toelichten. Uit alle aanmeldingen heeft de Stuurgroep Programma e-Depot Zeeuwse Overheden op basis van de aangeleverde informatie en antwoorden tien mogelijke leveranciers geselecteerd die op dit moment in staat lijken te zijn om concrete e-Depot voorzieningen te leveren: Het Zeeuws Archief, Divault, VHIC, De Ree Archiefsystemen, Circle Software, Expansion, Data Matters, DEVENTit, Unisys en Docbyte.

Een ieder is van harte welkom een of meer van deze demonstraties bij te wonen! Maak gebruik van deze unieke kans e-Depots te zien en te bevragen en meld je aan bij de onderzoekers via peter.oude.heuvel@especialisten.nl.

Voor de afrondende fase is aan bovenstaande partijen gevraagd of zij de functionaliteit(en) van hun e-Depot voorzieningen willen demonstreren en presenteren. Dit geschiedt op basis van detailvragen en cases die zijn opgesteld door leden van de werkgroep e-Depot Zeeuwse Overheden.

Hieronder is de planning opgenomen voor de verschillende sessies. De demonstraties vinden plaats op het stadskantoor van de gemeente Middelburg aan de Kanaalweg 3.

Woensdag 3 februari

10:00 uur – Data Matters en DeventIT

13:00 uur – Circle Software

15:30 uur – Justitiële Informatiedienst

Donderdag 4 februari

10:00 uur – Expansion

13:00 uur – Docbyte

Woensdag 10 februari

10:00 uur – Unisys

13:00 uur – Divault

15:30 uur – Zeeuws Archief

Donderdag 11 februari

10:00 uur – VHIC

13:00 uur – De Ree Archiefsystemen

Weergaven: 296

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden