CIO-café 14 december met Nathan Ducastel (VNG) en Lourens Visser

Is de I-strategie Rijk te kopiëren naar alle 352 gemeenten?
 14 december 2021 |  16.00 - 17.00 uur

Een gesprek tussen Nathan Ducastel (Vereniging Nederlandse Gemeenten, VNG) en CIO Rijk Lourens Visser, over de I-strategie Rijk en wat die betekent (of kan betekenen) voor de gemeenten in Nederland. Of andersom…

En nu denk je misschien ‘hé, deze gastspreker en dit onderwerp komen me bekend voor’. Dat klopt, want Nathan zou vorige maand (oktober) te gast zijn. Dat café ging niet door omdat Lourens ziek was. Gelukkig krijgen we een herkansing in december! Nathan is directeur-bestuurder bij VNG Realisatie èn directeur Beleid voor het onderdeel informatiesamenleving. Hij praat met Lourens over de I-strategie Rijk. Is die bijvoorbeeld 1-op-1 te kopiëren naar alle gemeenten in Nederland?
En waar liggen de kansen voor IV-samenwerking tussen het rijk en gemeenten? Wat kunnen we voor elkaar betekenen en van elkaar leren? Het belooft een boeiend gesprek te worden!
#Durftevragen

Uiteraard kun je weer al je vragen stellen via de chat. ‘Anchor woman’ Rianne Blacquière haalt de leukste vragen eruit en stelt ze live aan Nathan of Lourens. De leukste vraag maakt bovendien kans op de ‘CIO-café wannahave 2021’.

Vorm en inschrijven
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 10 december om 12.00 uur door een mail te sturen aan dit adres: i-strategie@rijksoverheid.nl.


En check de (wijn)kelder alvast op wat jij voor jezelf inschenkt, want tot het einde van het jaar ontmoeten we je graag online op het platform WebinarJam

Weergaven: 108

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden