Bijeenkomst Blockchain; hoe kom ik tot een werkend prototype

Bent u benieuwd wat blockchain kan betekenen voor uw organisatie? En hoe andere gemeenten denken blockchain in te gaan zetten? Kom dan 20 juni naar de bijeenkomst ‘Blockchain; hoe kom ik tot een werkend prototype’.

Blockchain Pilots

De afgelopen maanden hebben een aantal gemeenten met KING onderzocht wat blockchain voor de gemeente zou kunnen betekenen. De deelnemers hebben inmiddels een keuze gemaakt binnen welk proces zij blockchain in willen zetten en gaan nu aan de slag met het daadwerkelijk bouwen van een prototype.

Tijdens de bijeenkomst denken en discussiëren deze gemeenten, andere deelnemende organisaties en aanwezige experts graag met u mee over de toepassingsmogelijkheden van blockchain. Daarnaast staan er een drietal inhoudelijke presentaties op het programma:

  • Prototype: wanneer maak je de go/no-go beslissing? - Het keuzemoment voorafgaand aan een blockchain prototype en bijkomende vragen over het proces, kosten etc. door Dennis van der Valk (Drechtsteden).
  • Prototype: moeilijkheden en aandachtspunten. - Moeilijkheden en aandachtspunten die men kan verwachten bij het bouwen van een blockchain prototype, door Idius Felix (Zorginstituut Nederland).
  • Sneak preview kansen en belemmeringen – DisGover neemt ons mee in de mogelijkheden en obstakels die men kan verwachten bij blockchain toepassingen.

Weergaven: 109

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden