Ateliersessie informatievoorziening Omgevingswet

donderdag 15 november 2018

VNG Realisatie organiseert een nieuwe reeks Ateliersessies over de Uitwerking Informatievoorziening Omgevingswet (UIVO). Diverse invalshoeken komen aan bod: architectuur, dienstverlening, kerninstrumenten, planvorming, vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Het motto voor dit jaar luidt: ‘Doen en ervaren’. Dat betekent een uitbreiding en concretisering van de doelen van UIVO.

We kijken vanuit gemeentelijk perspectief, maar de sessies zijn interbestuurlijk want de ketensamenwerking is een succesvoorwaarde voor het werken volgens de Omgevingswet.  

We organiseren in totaal zes bijeenkomsten waarvan twee in combinatie met de kwartaaldemonstratie van de resultaten van het Digitaal Stelsel Omg...

Locatie en tijd

  • Utrecht, La Vie
    9.00 met inloop - 16.30 uur, aansluitend borrel

Doelgroep

  • Deze bijeenkomsten zijn bestemd voor de bestaande vaste groep deelnemers van ruim 100 gemeenten, provincies, waterschappen, Rijk, Omgevingsdiensten en andere belanghebbenden.

Kosten

  • geen

Meer informatie

Wilt u meedoen of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met VNG Realisatie: Carolina Gjeltema: 06 -13 31 86 79

Weergaven: 117

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden