De Archiefdagen krijgen dit jaar een verrassende nieuwe opzet. Het congres is een co-productie van KVAN/BRAIN met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals: Jong Archivarissen, de Stichting Archiefpublicaties, het Netwerk voor Bedrijfsmatig Archiveren (NVBA) en de Kennisplatforms Informatiehuishouding Overheid, E-depot, Dienstverlening, Professionalisering, Particuliere Archieven, Toezicht, Dienstverlening en Openbaarheid. 

Het worden geen dagen om achterover te hangen en te luisteren. We gaan aan het werk; onderzoeken, debatteren, experimenteren, reflecteren, bevragen en bezinnen.  Plaats van handeling is (grotendeels) de Goudse Schouwburg, al diverse malen gelauwerd als het meest gastvrije theater van Nederland.

Dat belooft wat! Het diner dansant vindt plaats in de Chocoladefabriek, de thuishaven van het Streekarchief Midden-Holland en de Openbare Bibliotheek. 

Momenteel werken alle betrokkenen druk aan de invulling van het programma. De komende tijd zullen we je daar regelmatig wat nieuws over vertellen. De inschrijving is geopend!

Weergaven: 188

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden