*Bericht van de Breed-redactie*

 

Per 1 januari 2011 heeft de “founding father” van Breed om persoonlijke redenen besloten zijn rol als redactielid en moderator van Breed stop te zetten.

 

Ton heeft samen met Yvonne Welings in 2008 deze “social community” opgezet. Zij gaven daarmee antwoord aan een groeiend regionale behoefte tot clustering van kennis en boden een makkelijk toegankelijke plaats om met vakgenoten van gedachten te wisselen. Al snel bleek die behoefte niet alleen regionaal aanwezig te zijn, maar ook landelijk. Op dit moment heeft Breed zelfs 828 leden vanuit alle provincies.

 

Ton heeft blijk gegeven van een goed gevoel voor de tijdgeest. Breed beantwoord heel duidelijk aan een behoefte en is volop in beweging. Ton kan als geen ander luisteren naar argumenten en op basis daarvan een gefundeerde mening formuleren. Hij heeft daarmee een gewaardeerde rol vervuld als gids in de soms verwarrende DIV wereld. Wat dat betreft zullen we Ton als inspirerend redactielid absoluut gaan missen. Hoe dan ook, we respecteren Ton’s besluit. Wij danken hem vanuit de grond van ons hart voor zijn onvermoeibare inzet en wensen hem natuurlijk heel erg veel succes .

 

Overigens heeft inmiddels ook Henri Achterkamp zich teruggetrokken als redactielid. Wij danken ook hem voor zijn inzet het afgelopen jaar. Daarnaast mogen wij Petra Sterenborg verwelkomen als nieuw redactielid. Samen werken wij, de Breed-redactie, verder aan Breed als platform voor (kennisdeling door) innovatieve informatiewerkers.

Weergaven: 221

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Bas de Groot op 23 Maart 2011 op 9.54
Ton, ook van deze kant een bedankje voor al het verzette werk!

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden