FIELDLAB l Verhuizen · Common Ground

Op zoek naar een eerste stap richting Common Ground? ‘Verhuizen’ is een oplossing die volledig Common Ground proof ontwikkeld is, in productie in ’s-Hertogenbosch en klaar voor opschaling. Benieuwd hoe dit werkt? Kom kijken naar de demo Verhuizen.
 
Doelgroep
Deze interactieve presentatie is voor iedereen die geïnteresseerd is in een eerste stap zetten richting Common Ground, MT-leden en beleidsmedewerkers Dienstverlening, ICT- en informatiemanagers.
 
Praktische informatie
  • Het is belangrijk je voor iedere sessie waaraan je wilt deelnemen apart aan te melden. Dat kun je doen via de button 'Aanwezig' rechtsboven in het desbetreffende agenda-item. Met de button 'Zet in agenda' onderaan, zet je de sessie direct in je eigen agenda. Let op: dit geldt niet als aanmelding!
  • Enkele dagen van tevoren ontvang je je eigen programma met de links voor deelname.
  • Meld je vast aan voor de groep Common Ground events voor updates en meer informatie over de sessies.
Voorwaarden
  • Deelnemers gaan na aanmelding akkoord met het bewaren van de gegevens om door de organiserende partijen voor het vervolgtraject te worden benaderd.
  • Naam en organisatie mag gedeeld worden met andere deelnemers om samenwerking te bevorderen.
  • Sessies kunnen worden opgenomen en via Youtube gedeeld in de context van het inhoudelijke onderwerp of het Fieldlab.
Over het Fieldlab DOiT
Deze sessie vindt plaats tijdens het Fieldlab DOiT op 3, 4 en 5 februari 2021: een online werkplaats waar we hands-on aan de slag gaan om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken met vernieuwende methoden en technieken. Omdat de beweging naar één overheid steeds sterker wordt, is het Fieldlab 2021 georganiseerd onder de vleugels van het Overheidsbreed Beleidsoverleg Digitale Overheid (OBDO).

Weergaven: 44

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden