Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)
  • Man
  • Echt, Limburg
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)

  • Elaine Smink
  • Mathe' van derVelden
  • Hay van Bilsen

Discussies van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)

Anonimiseren of pseudonimiseren?

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 13 Nov 2017. 2 Antwoorden

Wanneer je tegenwoordig praat over bescherming van persoonsgegevens, komen er al snel termen als: Encryptie, hashing, anonimisering, pseudonimisering op tafel. Wat zijn eigenlijk de verschillen en…Doorgaan

 

De pagina van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)

Recente activiteiten

Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft gereageerd op discussie Scannen analoge dossiers van Mariska Tebbenhof
"Ik sluit me aan bij Brigitta. Digitaliseren moet je niet onderschatten. We merken in de markt ook de hogere eisen die eraan gesteld worden, met name aan het metadateren. Het is niet alleen maar een blaadje door de scanner trekken. Zelf doen is zeker…"
3 Jul
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft gereageerd op discussie AVG en Archiefwet: in principe onverenigbaar? van Yvonne Welings
"Leon,  je hebt gelijk in het feit dat de encyptiesleutels niet bewaard moeten blijven persé, maar commerciële bedrijven / software kunnen via de algoritmes die gebruikt zijn bij het encrypten de situatie weer ongedaan maken. Zie ook…"
24 Nov 2017
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Anonimiseren of pseudonimiseren? van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)
"Wat archieven overgebracht naar de archiefbewaarplaats het volgende: De Archiefwet bevat een documentenstelsel. De openbaarheidsbeperkingen van de Archiefwet zijn dan ook niet aan de informatie in de documenten gekoppeld, maar aan het document in…"
13 Nov 2017
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Anonimiseren of pseudonimiseren? van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)
"Wie gaat die kosten betalen, de gebruiker of degene die dat beschikbaar stelt? Overigens zijn er ook andere  ervaringen te melden die minder als een succes worden ervaren omdat de gegevens niet standaard op een formulier zijn…"
13 Nov 2017
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft een discussie geplaatst

Anonimiseren of pseudonimiseren?

Wanneer je tegenwoordig praat over bescherming van persoonsgegevens, komen er al snel termen als: Encryptie, hashing, anonimisering, pseudonimisering op tafel. Wat zijn eigenlijk de verschillen en waarom zijn deze verschillen van belang? Data kwaliteit en data minimalisatie worden alsmaar belangrijker. Beide beginselen zijn dan ook opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die van toepassing wordt op 25 mei 2018.Er lijkt nogal eens onduidelijkheid te bestaan over de…See More
13 Nov 2017
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft gereageerd op discussie AVG en Archiefwet: in principe onverenigbaar? van Yvonne Welings
"Yvonne,  let op dat je de termen pseudonimiseren en anonimiseren niet verwisselt. Pseudonimiseren is namelijk niet voldoende in het kader van de AVG. De encyptiesleutels zijn dan beschikbaar en je/iemand kunt/kan nog steeds persoonsgegevens…"
13 Nov 2017
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft een video geplaatst

E-mail archiveren met RetSoft Archief

Eenvoudig uw e-mailberichten archiveren en terugvinden in RetSoft Archief! Iets voor u? Kijk op www.retsoft.nl of neem contact met ons op via 050 - 30 10 710 voor meer informatie of een vrijblijvende demo!
6 Okt 2017
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft gereageerd op discussie Vervangingsbesluit en e-depot van Yvonne Welings
"Heel mooi om te lezen. Wij, de AllBidigit Group, hebben deze bouwvergunningen digitaal mogen maken. Wat goed van de gemeente Geertruidenberg om ze nu ook digitaal beschikbaar te stellen aan het RAT. Nu alles van na 1996 nog en het verhaal is…"
28 Sept 2017
Ruud Vonk (AllBidigit Group BV) heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
28 Sept 2017

Profielgegevens

About me
Ik ben een gedreven Senior Accountmanager die de klant centraal stelt. Ik probeer mee te denken met de klant om oplossingen te bedenken voor een bestaand probleem. Samen met onze IT afdeling zorg ik voor een maatwerk oplossing.

Sinds 2016 zijn we ook eigenaar van Retsoft, een digitaal archiveersysteem voor MKB of afdeling binnen een grotere organisatie. Gebruikersvriendelijk en snel documenten archiveren en terugvinden. www.retsoft.nl
Website
http://www.allbidigit.nl

Video's van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Ruud Vonk (AllBidigit Group BV)

Inktvraat teistert gemeentelijke akten!

Geplaatst op 6 Januari 2017 om 12.52 12 Opmerkingen

Diverse Gemeenten besloten afgelopen jaar om akten van de inktvraat te redden. Alleen digitalisering kan de gevolgen door inktvraat (informatieverlies) voorkomen. 

Het ministerie van Veiligheid en Justitie zal gemeenten echter geen financiële ondersteuning bieden bij het…

Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 27 Februari 2015 om 15.04 zei Yvonne Welings...

Beste Ruud,

Welkom bij BREED.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de 3D's, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vr. groet,

Redactie BREED

 
 
 

© 2018   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden