Mark Rijpkema
  • Man
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Mark Rijpkema

  • Jean-Luc Rouvroye
 

De pagina van Mark Rijpkema

Recente activiteiten

Mark Rijpkema heeft gereageerd op discussie opnemen van elektronische handtekening in edepot (ValidSign) van Jonne ten Duis
"In de Archiefregeling staan inderdaad metagegevens genoemd die vastgelegd zouden moeten worden als het gaat om een digitale handtekening (beter: elektronische handtekening). Wat ik niet uit de wettekst of de Memorie van Toelichting kan opmaken/niet…"
16 Dec 2022
Mark Rijpkema heeft gereageerd op discussie Archivering digitale ruimtelijke plannen site ruimtelijkeplannen.nl van Mirjam Koekoek
"Voor het GML-bestand, dat onderdeel is van een digitaal bestemmingsplan, voorziet ons e-depot niet in een interne viewer. Dat betekent dat we naar alternatieven kijken. Om het GML-bestand als publiek (dat niet zoals een overheidsorganisatie over…"
2 Nov 2022
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Mark Rijpkema
"Beste Mark,Van harte welkom op het Breed netwerk.Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Plaats gerust blogs over opleidingen. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007!…"
13 Mei 2022
Mark Rijpkema is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
13 Mei 2022

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 13 Mei 2022 om 14.05 zei Yvonne Welings...

Beste Mark,

Van harte welkom op het Breed netwerk.

Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Plaats gerust blogs over opleidingen. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals Open the black box, e-depot, privacy en security, toezicht, data en archivering, kwaliteitsgroep informatie management, opleidingen, vacatures, Zaakgericht werken, de nieuwe Omgevingswet 2022, waardering en selectie en open data.

Een keer per maand ontvang je onze nieuwsbrief.Met vriendelijke groet,

redactie BREED

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden