Margot Righart
  • Vrouw
  • Den haag, Zuid-Holland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

Discussies van Margot Righart

Bewaartermijn discriminatie melding

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Margot Righart 23 Mei 2023. 3 Antwoorden

Ik ben op zoek naar de bewaartermijn voor discriminatie meldingen. Zelf denk ik dat deze onder7. Aangiften behandelen valt.7.1 Generiek resultaat, bewaartermijn 10 jaar.Onder 7. vallen ook de fraude…Doorgaan

 

De pagina van Margot Righart

Recente activiteiten

Margot Righart heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn discriminatie melding van Margot Righart
"Het betreft het proces behandelen discriminatie melding via de gemeentelijke ombudsman. Meldingen over o.a. huidskleur, uiterlijk, geloof of seksuele voorkeur. Bij nader inzicht blijkt dit onder de noemer klacht te vallen. Met andere woorden onder…"
23 Mei 2023
Esther Uiterlinden heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn discriminatie melding van Margot Righart
"Het zou ook nog onder 13. geschillen behandelen vallen. "
22 Mei 2023
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Bewaartermijn discriminatie melding van Margot Righart
"Lastig om iets te vinden. Kun je misschien aangeven in welke hoedanigheid de melding gemaakt is? In het algemeen in het kader van openbare orde of bijvoorbeeld als klacht tegen een ambtenaar die beschuldigd wordt van discriminatie? Gegroet Jan-Jaap"
22 Mei 2023
Margot Righart heeft een discussie geplaatst

Bewaartermijn discriminatie melding

Ik ben op zoek naar de bewaartermijn voor discriminatie meldingen. Zelf denk ik dat deze onder7. Aangiften behandelen valt.7.1 Generiek resultaat, bewaartermijn 10 jaar.Onder 7. vallen ook de fraude melding aangifte.Wie kan mij hier een antwoord op geven.See More
19 Mei 2023

Profielgegevens

About me
Ik ben werkzaam bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling in de gemeente Den Haag. Sinds een aantal jaren werkzaam op het gebied van de documentaire informatievoorziening, en vanaf 2010 bekleed ik de functie van Coördinator Team Documentmanagement.

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 15 Oktober 2012 om 21.21 zei Yvonne Welings...

Hallo Margot,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen. Ik wil je wel vragen om nog even een (pas-)foto van jezelf op je profiel te plaatsen; dat communiceert wat fijner.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden