Ingmar Koch
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Ingmar Koch

Recente activiteiten

Ingmar Koch heeft gereageerd op discussie Start van de overbrengingstermijn naar het streekarchief van Loes van Bijsterveld - Romonesco
"Uit de Nota van toelichting bij het artikel 9 van het Archiefbesluit: Het eerste lid van het onderhavige artikel voorziet daarin door te bepalen dat de overbrenging binnen een termijn van tien jaar na het bereiken van de leeftijd van twintig jaar…"
11 uur geleden
Ingmar Koch heeft gereageerd op discussie Vereenvoudigen beheer Vervangingsregister van Arjan Blom
"Artikel 8 van het Archiefbesluit eist dat je van iedere vervanging een verklaring opstelt met ten minste een specificatie van de [...] vervangen [...] archiefbescheiden. Ik denk dat Arjan dat bedoelt met een 'register'. Jaren geleden heb…"
Woendag
Ingmar Koch heeft gereageerd op blogbijdrage Achteraf even vaststellen dat de mailbox geen archiefwaardig materiaal was? van jack karelse
"Een beetje off-topic, maar toch voor de volledigheid: Destijds heeft de Erfgoedinspectie (nu Inspectie Overheidsinformatie en Erfgoed) ook papieren kopieën van "het bonnetje" gevonden: "De betaling in de ontnemingsschikking kon…"
21 Okt
Ingmar Koch heeft gereageerd op discussie Oproep Open State Foundation: Overheid, stop met PDF! van Marieke Klomp
"Bijna zeven jaar oud, maar blijkbaar nog altijd actueel: Dood aan pdf"
12 Aug

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 8 Januari 2018 om 13.49 zei Yvonne Welings...

Beste Ingmar,

Leuk dat je lid geworden bent.

Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar. Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals e-depot, privacy en security (nieuwe groep), kwaliteitsgroep informatie management, archieftoezicht, opleidingen, vacatures, zaakgericht werken, de nieuwe omgevingswet, waardering en selectie en open data. Aan het begin van elke maand ontvang je onze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden