Gerard Koster
  • Man
  • Ede, Gelderland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook Delen

De vrienden van Gerard Koster

  • MGroels
 

De pagina van Gerard Koster

Recente activiteiten

Gerard Koster heeft een evenement geplaatst

InformatiebeheerNU! Flevoland in Webex

April 6 2021 vanaf 10.00 to 14.00
Het doel van deze sessie is om de Flevolandse overheidsorganisaties onderling kennis en ervaringen te laten uitwisselen over verschillende onderwerpen met betrekking tot informatie- en archiefbeheer.Hiervoor organiseren wij zowel informatiesessies als workshops, waarin aan de hand van casussen verschillende onderwerpen worden besproken.Volg de link voor meer informatie en het programma!See More
17 Mrt
Gerard Koster posted a blog post

Regiobijeenkomst Informatiebeheer NU! Utrecht

Vanuit het Kennisplatform Informatie en Archief, de Utrechtse Kring van Archivarissen, de Provincie Utrecht en de VNG wordt op 17 november a.s. een regionale kennissessie georganiseerd voor informatieprofessionals van Utrechtse gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en andere archiefvormers met overheidstaken in de regio. Het doel van deze sessie is om de Utrechtse overheidsorganisaties onderling kennis en ervaringen te laten uitwisselen over verschillende onderwerpen met…See More
4 Nov 2020
Gerard Koster heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
17 Sept 2020

Profielgegevens

About me
Senior adviseur Informatie- en Recordmanagement Gemeente Utrecht. Mede aanjager KIA platform Informatiehuishouding overheden.

De blog van Gerard Koster

Regiobijeenkomst Informatiebeheer NU! Utrecht

Geplaatst op 4 November 2020 om 11.00 0 Opmerkingen

Vanuit het Kennisplatform Informatie en Archief, de Utrechtse Kring van Archivarissen, de Provincie Utrecht en de VNG wordt op 17 november a.s. een regionale kennissessie georganiseerd voor informatieprofessionals van Utrechtse gemeenten, waterschappen, gemeenschappelijke regelingen en andere archiefvormers met overheidstaken in de regio.…
Doorgaan

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 6 Juni 2013 om 13.48 zei Yvonne Welings...

Hallo Gerard,

Welkom bij BREED! Op dit platform delen we kennis en ervaringen over het managen van informatie. Je kunt deelnemen aan discussies of er zelf een starten. Ook is er de mogelijkheid om blogs te schrijven. Je kunt het een en ander op de hoofdpagina vinden of via het menu bovenaan de website.

Ik hoop dat de community je kan helpen bij vraagstukken waar jij in je werk mee stoeit. En misschien kun jij ook anderen helpen.

Voor sommige deelonderwerpen zoals zaakgericht werken, open data en vacatures zijn er aparte groepen. Enkele heb je al gevonden. Een keer aan het begin van elke maand ontvang je een nieuwsbrief van alle nieuwe berichten.

Mocht je nog vragen of ideeën hebben over BREED, dan hoor ik het graag. Rest mij je veel plezier te wensen bij deze community!

Groet,

Yvonne Welings

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden