Erik Huurman
  • Man
  • Apeldoorn
  • Nederland
Delen op Facebook Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Erik Huurman

  • Peter Hepp

Discussies van Erik Huurman

Beschikbaar stellen van bouwarchieven

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Yvonne Welings 11 Jul. 3 Antwoorden

Beste vakgenoten,Wij, de gemeente Barneveld, zijn van plan om onze bouwarchieven openbaar beschikbaar te stellen. Ik lees op het forum dat er al tal van gemeenten mee bezig zijn geweest.Voordat we…Doorgaan

Archivering van documenten Key2Burgerzaken

is deze discussie begonnen. Laatste reactie van Jochem van Abel 8 Aug 2022. 7 Antwoorden

Beste collega's,Wij zijn als DIV afdeling aan het bekijken hoe documenten in vak-applicaties worden gearchiveerd.Met name de applicatie Key2Burgerzaken, daar zitten documenten in die 'digitaal' voor…Doorgaan

 

De pagina van Erik Huurman

Recente activiteiten

Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Beschikbaar stellen van bouwarchieven van Erik Huurman
"Denk ook aan bankkluis in gebouwen, maar ook aan elektriciteitshuisjes, voetbalstadions en poppodia. ​"
11 Jul
Erik Huurman heeft gereageerd op discussie Beschikbaar stellen van bouwarchieven van Erik Huurman
"Dank voor je reactie Yvonne, goed om te weten dat iedereen daarmee worstelt. Dank voor de hyperlinks, deze zal ik eens doornemen. Groet, Erik"
10 Jul
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Beschikbaar stellen van bouwarchieven van Erik Huurman
"Een paar jaar geleden hebben we aan de VNG gevraagd om landelijk een categorieën lijst op te stellen, vrijwel elke gemeente worstelt hiermee. Er zijn ook Kamervragen over gesteld: Kamervragen over openbaar Bouwarchief - BREED - over de…"
10 Jul
Erik Huurman heeft een discussie geplaatst

Beschikbaar stellen van bouwarchieven

Beste vakgenoten,Wij, de gemeente Barneveld, zijn van plan om onze bouwarchieven openbaar beschikbaar te stellen. Ik lees op het forum dat er al tal van gemeenten mee bezig zijn geweest.Voordat we afdwalen door allerlei zijsporen waar we allemaal op moeten letten etc. schrijf ik deze vraag met een ander doel.Bij ons worden er namelijk kopieën bouwvergunningen opgevraagd van de zogenaamde 'gevoelige' objecten. Voor deze objecten willen we iets gaan regelen, een controle dat er toestemming is om…See More
10 Jul
Jochem van Abel heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"We hebben onder een aantal processen in Key2Burgerzaken de eSuite van Atos hangen, bij een aanvraag van een burger wordt meteen in de eSuite een zaak aangemaakt en volgens de eisen van informatiebeheer beheerd, afgesloten bij afhandeling van een…"
8 Aug 2022
Erik Huurman heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Beste Jan-Jaap, Wij gaan uiteraard ook met Centric in contact komen om de zaken door te nemen. Dank voor je reactie en die 'white sheet of paper' lijkt mij een interessant stuk. Hartelijke groet, Erik "
25 Jul 2022
Erik Huurman heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Beste Rens, Dank voor je uitgebreide antwoord. Ik zal navraag doen bij functioneelbeheer voor de RPA tool. Mijn inschatting is dat ze niet weten wat het is. De gemeente Barneveld heeft te lang stil gezeten en nu wordt het tijd om ze de toekomst in…"
25 Jul 2022
Rens heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Er is altijd meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Eventueel door inzet van aparte tools voor specifieke beheerhandelingen, zoals een RPA-olossing zoals Yvonne al suggereerde (bijvoorbeeld voor vernietiging) of een rapportagetool (voor…"
21 Jul 2022
Jan-Jaap Fleurke heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Hoi Erik, Ik ben bang dat er maar weinig mogelijk is. In 2021 heeft Centric een whitepaper gepubliceerd mbt hun applicaties. Zie hier: http://www.breednetwerk.nl/xn/detail/2537796:Comment:248983 Zoals te lezen valt was er op dat moment geen…"
21 Jul 2022
Erik Huurman heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Yvonne, Dank voor je reactie maar dat zoek ik niet, ik ben meer geïnteresseerd in de digitale archivering van Key2Burgerzaken en de borging daarvan. Naar het schijnt zit daar geen RMA achter of wat dan ook. Momenteel wordt de vraag ook bij…"
19 Jul 2022
Yvonne Welings heeft gereageerd op discussie Archivering van documenten Key2Burgerzaken van Erik Huurman
"Mocht je een abonnement hebben, dan kan je deze link gebruiken om te beoordelen of de brondocumenten authentiek zijn.  Beoordeling buitenlandse brondocumenten - Checklists - VIND Burgerzaken In plaats van koppelingen wordt steeds meer met een…"
19 Jul 2022
Erik Huurman heeft een discussie geplaatst

Archivering van documenten Key2Burgerzaken

Beste collega's,Wij zijn als DIV afdeling aan het bekijken hoe documenten in vak-applicaties worden gearchiveerd.Met name de applicatie Key2Burgerzaken, daar zitten documenten in die 'digitaal' voor een lange tijd moeten worden gearchiveerd. Zijn er collega's vanuit gemeenten die ons kunnen vertellen hoe zij dat hebben geregeld? (E-depot of een ander digitaal archief) Is er iemand die weet hoe Centric daarmee omgaat? Hoe is de borging daarvan? Met al die documenten die in Key2Burgerzaken zitten…See More
19 Jul 2022
Erik Huurman heeft gereageerd op discussie Relaties Werkprocessen/archiefbescheiden en informatiesystemen in de I-navigator van Martie Coolen
"Beste Martie, Ik zie dat jij nog geen reacties hebt gehad maar ik zou eens bij de gemeente Zeist informeren. De ADI is Jozef Jan vonhof en die kan jou vertellen hoe ver ze daar mee zijn gevorderd. Als ik mij niet vergis heeft de gemeente Almere ook…"
16 Mei 2022
Yvonne Welings heeft een reactie achtergelaten voor Erik Huurman
"Beste Erik,   Van harte welkom op het Breed netwerk.     Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Plaats gerust blogs over opleidingen. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met…"
15 Mrt 2022
Erik Huurman is nu lid van BREED - over de grenzen van informatie
14 Mrt 2022

Profielgegevens

About me
Medewerker helpdesk DIV

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Op 15 Maart 2022 om 10.44 zei Yvonne Welings...

Beste Erik,

 

Van harte welkom op het Breed netwerk.  

 

Wij zouden het leuk vinden wanneer je actief deelneemt aan discussies. Plaats gerust blogs over opleidingen. Op dit platform delen we informatie op ons vakgebied met elkaar, dat doen we al sinds 2007! Je kunt ook lid worden van verschillende groepen zoals Open the black box, e-depot, privacy en security, toezicht, data en archivering, kwaliteitsgroep informatie management, opleidingen, vacatures, Zaakgericht werken, de nieuwe Omgevingswet 2022, waardering en selectie en open data.

 

Een keer per maand ontvang je onze nieuwsbrief.

 

Met vriendelijke groet,

redactie BREED

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden