Zijn er organisatie die Corsa Agenda inzetten voor het bestuurlijk besluitvormingsproces?

En zo ja, wat zijn daarmee de ervaringen?

Weergaven: 508

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

De gemeenten, waarvoor ik werk, maken vooral gebruik van Notubiz. Het is een cloud oplossing. Ik zou wel meer van de beveiliging willen weten.

De keuze komt voort uit de wens om papierloos te vergaderen. Archivering van de documenten/ informatieobjecten vindt  veelal wel plaats  in Corsa.

Wij gebruiken al vele jaren corsa agenda in onze bestuurlijke besluitvormings systeem Case ( zelfbouw voorloper van de module van BCT)naar volle tevredenheid. We hebben hier de B&W data , De raads en commissie data in staan. Het bestuurssecretariaat vult jaarlijks de agenda en de gebruikers kiezen de gewenste datum voor behandeling van hun case.

Wij hebben Corsa Case in combinatie met Corsa agenda en een stuk maatwerk van een externe leverancier draaiende om het bestuurlijk besluitvormingsproces te faciliteren. Dit voorziet in advisering vanuit een zaak, via parafering naar plaatsing op de desbetreffende agenda. Het maatwerk zorgt met behulp van de verschillende exportdossiers die in Corsa beschikbaar zijn voor publicatie van de agenda en stukken naar het desbetreffende kanaal o.a. iPad en Internet rekeninghoudend met vertrouwelijkheden van de gekoppelde stukken.

Wij gebruiken CORSA/Case i.c.m. CORSA/Agenda en een een koppeling met Notudoc (van Notubiz). De laatste koppeling staat nu alleen nog in de test maar wordt binnenkort in productie gezet. Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad om de export vanuit CORSA/Agenda in de juiste lay-out in Notudoc te krijgen maar dat is nu gelukt. Agenda is een prima module die aan onze verwachtingen voldoet. Notudoc is de app die wij gebruiken voor digitaal vergaderen op de mobiele devices die hier in gebruik zijn.

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden