Goedemorgen altezamen,

Welke gebruiker op het Breednetwerk weet of zijn of haar gemeente de door de gemeente uitgezette aanbestedingen (en dan met name meervoudig onderhandse aanbestedingen) op de eigen website publiceert.Nationale en Europese aanbestedingen lopen vaak via Tenderned en Aanbestedingskalender. 

Een goed voorbeeld is de gemeente Steenwijkerland die al haar aanbestedingen boven de 25.000 op haar eigen website publiceert. http://www.steenwijkerland.nl

Wat doet uw afdeling Informatiebeheer / Informatiemanagement in het kader van het archiveren van deze officiële bekendmakingen en publicaties? 

Dankuwel voor de informatie!

Vriendelijke groet,

Chris Bellekom

Weergaven: 485

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

De begeleiding en/of uitvoering van onze (Leiden) aanbestedingen wordt geregeld door een zelfstandige shared-service organisatie ServicePunt71: http://www.servicepunt71.nl/inkoop-en-aanbesteden/actuele-aanbested...;

zij hebben de aanbestedingen (vanaf meervoudig onderhands) op hun beurt weer ondergebracht bij: het Negometrix Platform, die tevens (delen van) het proces digitaal ondersteunt.


Hoe dat dan zit met archivering etc. zou je wellicht aldaar kunenn navragen, zal me niets verbazen als dit ook is uitbesteed.

 

Antwoorden op discussie

RSS

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden