Gegevens gebeurtenis

Masterclass KCC Interactief

Tijd: November 24 2021 hele dag
Locatie: Spant te Bussum
Straat: Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Plaats: Bussum
Website of map: https://www.spantcongrescentr…
Telefoon: 040-2146216
Soort gebeurtenis: masterclass
Georganiseerd door: Angélica Wildenboer
Meest recente activiteit: 10 Jun

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Tijdens deze Masterclass krijgt u op één dag meer zicht en grip op klantcontact en dienstverlening, nu en in de toekomst. Wat betekent dit voor u? Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Laat u tijdens KCC Interactief in een exclusieve setting voeden met inspiratie en kennis om zo ook binnen uw organisatie direct beter klantcontact te realiseren.
Met als Hoofd docent Jerry Downing is de grondlegger van webcare en WhatsApp als servicekanaal bij Transavia en waar hij zijn sporen als (webcare) manager heeft verdiend en met de volgende sprekers vanuit de praktijk:
Geert Schaaij-Hessels en Maartje M. Monsma van Gemeente Dronten vertellen over de inzet van Social Media als hulpmiddel voor meer verbinding tussen gemeente en haar inwoners.

Schrijf je in vóór 15 juni en profiteer van €150,- korting! Je betaalt slechts € 449,- excl. BTW. Daarnaast ontvangt elke 2e en 3e persoon van dezelfde organisatie € 50 korting op het geldende tarief.  Wil je met vijf of meer personen vanuit dezelfde organisatie komen? Informeer dan naar de groepskorting. Schrijf tijdig in, want vol is vol!

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Masterclass KCC Interactief om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Bijwonen (1)

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden