Cursus: Gebruikerstraining i-Navigator

Gegevens gebeurtenis

Cursus: Gebruikerstraining i-Navigator

Tijd: Oktober 5 2023 tot Oktober 12 2023
Locatie: Utrecht
Soort gebeurtenis: cursus, opleiding, training
Georganiseerd door: VHIC Faculty
Meest recente activiteit: 2 Mei 2023

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Cursus - Gebruikerstraining i-Navigator - VHIC

De i-Navigator is een beheershulpmiddel (onderdeel van VIND Informatiemanagement), ontwikkeld om de complete informatiehuishouding van uw organisatie centraal in kaart te brengen en te beheren.

In de i-Navigator worden de belangrijkste gegevens over werkprocessen, persoonsgegevens, informatiebeheer, applicaties en informatiebestanden samengebracht door middel van het Model-DSP. Enerzijds wordt zo een beschrijving gemaakt van de informatievoorziening binnen uw organisatie. Anderzijds heeft u, door middel van een koppeling tussen de i-Navigator en uw informatiesystemen, een krachtige tool in huis om uw informatie-huishouding direct vanaf de bron te structureren. U legt met behulp van metadata onder meer vast waar informatie moet worden opgeslagen (in welke systemen of welke archieven), welke vindbaarheidskenmerken moeten worden toegekend aan informatieobjecten, wie verantwoordelijk is voor het deugdelijk beheer van informatieobjecten, welke persoonsgegevens aanwezig zijn, welke classificaties van toepassing zijn en  en hoe lang informatieobjecten moeten worden bewaard voordat ze moeten worden vernietigd of overgedragen.

De i-Navigator stelt u dus in staat om de duurzaamheid van informatiebestanden te bewaken, elektronisch informatiemanagement te ondersteunen, het AVG verwerkingsregister op te stellen en te beheren en zaakgerichte informatieordening vorm te geven. Het voorkomt hierdoor verlies aan digitaal geheugen en maakt adequaat informatiebeheer mogelijk.

In de gebruikerstraining i-Navigator wordt ingegaan op alle functionaliteiten van de i-Navigator. Door middel van oefeningen en praktijksituaties leert u de mogelijkheden van de i-Navigator ten volle benutten.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Cursus: Gebruikerstraining i-Navigator om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Bijwonen (1)

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden