Week van Grip op Informatie Artikel 11 tot 18 april

Jaarlijks organiseert VNG-realisatie een aantal keer ‘de week van Grip op Informatie’ samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties. Inmiddels hebben er al acht weken plaatsgevonden. Alle weken staan in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid.

Net als eerdere edities staat ook deze negende week van Grip op Informatie weer in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. De Woo vergroot voor iedereen de toegang tot overheidsinformatie, bevordert de actieve openbaarmaking en benadrukt het belang van informatiehuishouding op orde. Gemeenten staan dus voor een grote opgave.  

Tijdens deze week staan onder andere op de agenda webinars over hoe leermiddelen kunnen bijdragen aan meer kennis over open overheid, archivarissen en digitalisering, maar ook over de Gemeentelijke selectielijst en een inloopspreekuur Actieve openbaarmaking.  Maar de week van Grip op Informatie is veel meer. Denk dan aan webinars over de toekomstige rol en positie van het Toezicht en het  Openwebconcept en wederom een workshop Tips voor Teams.  

Lees verder bij de bron: Week van Grip op Informatie | VNG

Weergaven: 33

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden