Veilige online conversie van Word naar PDF/A-1a

Veilige online conversie van Word naar PDF/A-1a

Als je documenten in PDF publiceert, dan biedt het PDF/A-1a format een aantal voordelen. PDF/A-1a is een door ISO gestandaardiseerd open format dat geschikt is voor archivering en goed toegankelijk te maken is.

Niet alle digitale werkplekken bij de verschillende overheden maken het mogelijk om een document naar PDF/A-1a te exporteren. Daarom is er nu een online conversie beschikbaar: https://office2pdfa.org/

Met deze webapplicatie kun je eenvoudig een Microsoft Word (of ander Microsoft Office) document converteren naar PDF/A-1a. De applicatie controleert daarbij of het document daadwerkelijk aan het PDF/A-1a format voldoet.

De https://office2pdfa.org/ applicatie is open source en wordt gehost bij TransIP, een Nederlandse hosting provider. De webapplicatie maakt gebruik van moderne Internet veiligheidsstandaarden en scoort 100% op internet.nl. De webapplicatie plaatst geen tracking cookies en doet geen analytics.

Je kan de online applicatie veilig gebruiken voor documenten die niet openbaar zijn, maar converteer echt vertrouwelijke of gevoelige documenten nooit online!

https://opendocumentstandaarden.pleio.nl/news/view/57979564/veilige...

Weergaven: 119

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2020   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden