Themasessie informatiehuishouding in 2030

Welke onderwerpen zijn voor u belangrijk, welke keuzes kan de overheid hierin maken en waar ligt de focus met het vizier op 2030? Met welke conclusies  moeten we nu al aan de slag? Zal het huidige onderwijs aangepast moeten worden ter voorbereiding op 2030? Hoe gaan we onze ambitie waarmaken? In de themasessie van juni zullen we  aandacht besteden aan de bovengenoemde vraagstukken rondom informatiehuishouding in 2030.

De centrale vraag van deze themasessie is: ‘ Welke adviezen zouden jullie aan de aanwezige deelnemers mee willen geven om de informatiehuishouding in 2030 te borgen?’

Gasprekers van de themasessie van juni zijn Ad van Heijst v en Gert Zwagerman.

Ad is sinds de jaren tachtig als consultant werkzaam op een breed gebied, maar wel steeds voor de overheid werkzaam. Zijn specifieke interesse gaat uit naar de praktische toepassing van nieuwe ontwikkelingen in de informatievoorziening en naar de professionalisering van het vakgebied.

Gert is  teamleider van de Expertisepool Recordmanagement in de gemeente Amsterdam. Volgens Gert  heb je de volgende skills nodig om te slagen in het vakgebied, namelijk: a) nieuwsgierig zijn, b) de taal van de ‘business’ kunnen spreken, c) omgevingsbewust zijn, d) out-of-the-box kunnen denken en e) belangen kunnen verbinden in oplossingen.

Bij de themasessie van 24 juni delen Ad van Heijst en Gert Zwagerman graag hun visie met ons wat betreft informatiehuishouding in 2030. 

Let op: In verband met het interactieve karakter van de sessie is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wacht niet te lang met aanmelden. De vorige 2 Themasessies waren vol!

De themasessies vinden elke laatste donderdag van de maand online plaats tussen 15:00 en 16:30 uur.  De centrale vragen kiezen we uit jullie suggesties, die je via de bekende platforms Breed, KIA en de KNVI aan ons kunt doorgeven. Wat houdt je bezig? Waar zou je meer over willen weten? Van welke organisatie wil je leren? Elke maand kiezen we één centrale  vraag, die we gezamenlijk gaan beantwoorden door onze krachten te bundelen.

Weergaven: 84

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

© 2024   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden