Themanetwerk' Toekomstgericht Informatiebeheer'

In samenwerking met de KNVI organiseren we ieder laatste donderdag van de maand een themasessie. Door middel van de maandelijkse themasessie investeren we voortdurend in kennisdeling binnen het vakgebied. Dit doen we door debatbijeenkomsten te organiseren, een vorm van kennisdeling aan de hand van georganiseerde gesprekken tussen mensen in hetzelfde vakgebied.


Welke onderwerpen zijn voor u belangrijk, welke keuzes kan de overheid hierin maken en waar ligt de focus met het vizier op 2030? Hoe gaan we onze ambitie waarmaken? Hoe richten we onze informatiehuishouding zo duurzaam mogelijk in? De themasessie prikkelt, geeft stof tot nadenken en vormt voer voor discussie.

 

Wij maken geregeld gebruik van themasessie om samen met onze collega’s, opdrachtgevers en andere experts ervaringen, problemen en oplossingen uit de dagelijkse praktijk te bespreken. De deelnemers  brengen vaak zelf onderwerpen naar voren waarover ze van gedachten willen wisselen. Op deze manier kunnen wij onze deskundigheid en de kwaliteit van ons werk blijven verbeteren.

 

Wij geloven in kracht van samenwerken en in collectieve intelligentie. Door samen te discussiëren deel je niet  alleen elkaars kennis, maar ook elkaars netwerk wat waardvol en onmisbaar is. Het doel is:

  • Aandacht te besteden aan actuele onderwerpen binnen het vakgebied;
  • Kennis en expertise verder te stimuleren;
  • Informatieprofessionals  en experts op inhoud te binden.

 

We zullen ieder laatste donderdag van de maand een themasessie organiseren vanaf 15:00-16:30 uur. Via Breed en Kia/KNVI kun je aangeven welke centrale vraag jou bezighoudt en deze voordragen voor de agenda. We gaan iedere maand één centrale  vraag gezamenlijk aanvliegen door onze krachten te bundelen. Word lid van het themanetwerk en blijf op de hoogte ! Themanetwerk "Toekomstgericht Informatiebeheer" · Kennisnetwerk Inf...

Weergaven: 64

Opmerking

Je moet lid zijn van BREED - over de grenzen van informatie om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BREED - over de grenzen van informatie

Reactie van Yvonne Welings op 6 April 2021 op 15.41

Dit is wellicht ook een onderwerp, digitale duurzame toegankelijkheid:

http://www.breednetwerk.nl/profiles/blogs/gelderland-maakt-toch-oud...

Reactie van Layla Hassan op 6 April 2021 op 9.53

Hoi Yvonne, dank voor de input en helemaal ermee eens :-)! Gr. Layla

Reactie van Yvonne Welings op 31 Maart 2021 op 9.09

Voor 2021-2022 zou de focus kunnen liggen op de gevolgen van nieuwe wetgeving in relatie tot de informatiehuishouding, Wep, Woo, omgevingswet, Archiefwet, maar ook de modernisering van het bestuurlijk verkeer.

Alle aandacht voor MS Office 365 is meer dan welkom.

© 2021   Gemaakt door Marco Klerks.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden